Tvrdnutie bruška v oblasti vaječníkov a mechúra

mita13
14. júl 2013

Som 18 tt a mavam pichave bolesti v oblasti mechura a vajecnikov a dnes som v tychto castiach mala akoby taky krc.Tato cast mi nachvilu stvrdla asi tak 5 x cez den. Nie je to silna bolest len ma to laka. Mam zasity krcek a neviem ci mam s tym ist radsej hned na pohotovost.Mam za sebou jeden potrat tak sa trochu obavam ci sa nieco nedeje s mojim krckom a poradnu mam az 30 jula. Kultivacia mocu bola u mna negativna. Lekari nevedia dovod tychto mojich bolesti a tvrdia ze mi asi tlaci maternica na mechur. Ale take tie krce som nemala zatial.

saska.t
14. júl 2013

mne sa to stavalo docela casto,je to citliva maternica,ktora na to reaguje hlavne ked som mala mocak plny,ci to nieco znamena u teba ti objasni len tvoj Dr staci ak mu zavolas,u mna to nic neznamenalo 😉

andrejka1978
14. júl 2013

to znie ako tvrdnutie bruska.ja som mala u oboch deti.daj si magnezium,kludne aj 500mg.pozri na obsah v tabletke.mala by si ho jest denne.mne to pomahalo velmi.a pozri na fore diskusie o tvrdnuti bruska alebo citlivej maternici.a urcite chod za lekarom ked si zasita.a absolutne kludovy rezim.ale to asi vies 🙂

mita13
autor
14. júl 2013

Dakujem za odpovede. 🙂Ja beriem magnezium 500 mg 3 x denne od mojho zakroku. Rozhodla som sa ze zajtra zavolam lekarovi nech ma pozrie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre