icon

Ultrazvuk v 7. týždni bez plodu

mirussskaaaa
3. mar 2025

Ako vyzeral váš ultrazvuk v 7tt keď nebolo vidno plod?
Kedy ste sa potom dozvedeli že nič z toho alebo naopak kedy ste uvideli plod? Doktorka tvrdí že mi nič nemôže potvrdiť ani vyvrátiť, zobrala krv a o dva dni zase aby sme zistili hodnoty HCG. Treba lepší ultrazvuk, či čakať, či sa mám zmieriť s tým, že to nevyšlo? Som po IVF beriem Clexane,Amelgen a Estrofem

e1i
3. mar 2025

@mirussskaaaa mne dali kontrolu po tyzdni a uzavreli ako MA,vycistila som sa vtedy sama

simona1998
3. mar 2025

@mirussskaaaa v 7tt som mala srdiečko uz

anjelicek26
3. mar 2025

V 7.tt uz vzdy bol plodik a srdiecko, hlavne po IVF vedia presne, kedy si otehotnela, tazko radit, nevyzera to dobre bohuzial... drzim velmi palce, nech sa predsalen stane maly zazrak.

kikusenka1
3. mar 2025

Bol tam plod aj ozvi srdca

krasneleto
4. mar 2025

@mirussskaaaa ahoj, je mi luto , ze to musim napisat, ale v 7 tt po IVF , kedy presne vedia cas oplodnenia, je vysoko nepravdepodobne, ak na utz nie je vidiet plod, ze by sa tam zjavil.. v tomto tyzdni uz byva pritomna akcia srdiecka...

mirussskaaaa
autor
4. mar 2025

@e1i a to ako? Len si dostala menzes a bolo áno? Bola si po IVF? Lebo ja beriem lieky asi preto sa mi nespusta menzes. A potom treba mať pauzu od snaženia resp ďalšieho IVF nevieš?

e1i
4. mar 2025

@mirussskaaaa ano po ivf. Tiez mi lieky drzali.po vysadeni do 4 dni sa to spustilo. Prvy den bol masaker,dva dni silne a potom ako klasicka menzes a spinenie,dokopy 10 dni. Potom usg kontrola ci je vsetko ok
Mne doporucili pauzu 3m. Dodrzali sme a dalsi vklad bol uspesny

mirussskaaaa
autor
4. mar 2025

@e1i ja som mal iba jedno embryo :( a to ti uzavreli ako MA teda v 8tt a nejaké dní áno?

e1i
4. mar 2025

@mirussskaaaa ano
My sme vtedy mali 2. A to bolo pri druhom,prve bolo biochemicke. Z 2.ivf sme mali 8 a mame z nich 2 deti