Ultrazvuk v 7. týždni bez plodu
Ako vyzeral váš ultrazvuk v 7tt keď nebolo vidno plod?
Kedy ste sa potom dozvedeli že nič z toho alebo naopak kedy ste uvideli plod? Doktorka tvrdí že mi nič nemôže potvrdiť ani vyvrátiť, zobrala krv a o dva dni zase aby sme zistili hodnoty HCG. Treba lepší ultrazvuk, či čakať, či sa mám zmieriť s tým, že to nevyšlo? Som po IVF beriem Clexane,Amelgen a Estrofem
@mirussskaaaa v 7tt som mala srdiečko uz
V 7.tt uz vzdy bol plodik a srdiecko, hlavne po IVF vedia presne, kedy si otehotnela, tazko radit, nevyzera to dobre bohuzial... drzim velmi palce, nech sa predsalen stane maly zazrak.
Bol tam plod aj ozvi srdca
@mirussskaaaa ahoj, je mi luto , ze to musim napisat, ale v 7 tt po IVF , kedy presne vedia cas oplodnenia, je vysoko nepravdepodobne, ak na utz nie je vidiet plod, ze by sa tam zjavil.. v tomto tyzdni uz byva pritomna akcia srdiecka...
@e1i a to ako? Len si dostala menzes a bolo áno? Bola si po IVF? Lebo ja beriem lieky asi preto sa mi nespusta menzes. A potom treba mať pauzu od snaženia resp ďalšieho IVF nevieš?
@mirussskaaaa ano po ivf. Tiez mi lieky drzali.po vysadeni do 4 dni sa to spustilo. Prvy den bol masaker,dva dni silne a potom ako klasicka menzes a spinenie,dokopy 10 dni. Potom usg kontrola ci je vsetko ok
Mne doporucili pauzu 3m. Dodrzali sme a dalsi vklad bol uspesny
@e1i ja som mal iba jedno embryo :( a to ti uzavreli ako MA teda v 8tt a nejaké dní áno?
@mirussskaaaa ano
My sme vtedy mali 2. A to bolo pri druhom,prve bolo biochemicke. Z 2.ivf sme mali 8 a mame z nich 2 deti

@mirussskaaaa mne dali kontrolu po tyzdni a uzavreli ako MA,vycistila som sa vtedy sama