Únava počas tehotenstva
Ahojte, bola ste niektorá unavená keď ste boli tehotné? Nie na konci ale na začiatku. Pri prvom som to nezažila 🫣
Ahoj, áno, ja som strašne veľa spala.
Ja mam pocit, ze som unavená celé tehotenstvo 😃
@anjelicek26
@tamta
@suzitok veď toto že ja ľahnem a spím 😁 ale samozrejme o dieťa je postarané atď. Dokonca sa svokra ponúkla že vezme malú na víkend 🤔
V prvom trimestri som spala asi vzdy 😂 prisla som z prace, uvarila jedlo a vyplo ma. 🙂
V prvom tehu si vôbec nepamätám, že by som bola extrémne unavená, no teraz do 12tt to bolo hrozné :D Zaspala by som aj postojačky. Teraz som 17tt a už je to dobré, vôbec nie som spavá.
Áno, únava už od chvíle ako som sa ráno zobudila.... ale (asi) mi pomohol femibion a už je to lepšie.
Áno, samozrejme,je to bezne
Zastávala som ráno o 9 pri malom synovi. Hrôza to bola. Prešlo to po 12. tt
@martinka13 mala ma 4 a nemôžem zasa povedať aj manžel malú napr dnes vzal do kina aby som si oddýchla len ma to prekvapilo
V mijich 25 a v 27rokoch vobec, behala som 9m ako srnka bez unavy, trochu ranne nevolnost. 40tke som ledva dosla o pol4 domov, lahla a spala.

Myslim,ze kazda druha, oddychuj kolko sa TI da. Ono to nevidno,ale kvoli tym vsetkym hormonom tvoje telo Uz maka na 200 percent.