Únava v prvom trimestri
Ahojte, kedy vam presla ta strasna unava? V nedelu koncim prvy trimester, a jedine co zvladnem je prejst z postele na gauc.
@anonym_autor presne tak- zelezo, magnezium a vela tekutin. Prejde to cca v stvrtom-piatom mesiaci
@anonym_autor podla toho kolko mas rokov. Prve 2 tehotensta som skakala ako srnka, posledne som prisla dom a hodinu som spala. No mala som 40r.
@anonym_autor podla toho kolko mas rokov. Prve 2 tehotensta som skakala ako srnka, posledne som prisla dom a hodinu som spala. No mala som 40r.
@jamidea no ja mam 26 a vacsinu dna som nepouzitelna
@jamidea no ja mam 26 a vacsinu dna som nepouzitelna
@anonym_autor ja som počas prvého tehotenstva mala 24 a tiež ma to unavovalo a veľa som spala. 🙄😀
@anonym_autor ja mam vsetky vysledky ok, zelezo ok a vsetko proste a som v 5. mesiaci a som unavena asi od zaciatku stale tak isto 🙂 bude to zrejme individualne...a to som sa tak tesila, ze mi to prejde, lebo vacsinou som sa vsade docitala a co mi aj kamosky vraveli, ze druhy trimester prival energie 😁😁 no ako neviem...tak nie si sama 🙂
@anonym_autor ja mam vsetky vysledky ok, zelezo ok a vsetko proste a som v 5. mesiaci a som unavena asi od zaciatku stale tak isto 🙂 bude to zrejme individualne...a to som sa tak tesila, ze mi to prejde, lebo vacsinou som sa vsade docitala a co mi aj kamosky vraveli, ze druhy trimester prival energie 😁😁 no ako neviem...tak nie si sama 🙂
@alexis846 mala som to rovnako. Ja som spala kade tade, muz ma million fotiek ked ma vyplo, ja som bola ako tamagoci. Tesila som sa na druhy trimester lebo vsade pisali ze budem mat viac energie, zial nestalo sa tak. 😏

@anonym_autor v druhom by to malo byť už fajn a potom to príde zasa v treťom. Ale určite nech ti skontrolujú železo keď si tak unavená. Je to veľmi časté v tehotenstve mať nízke železo. Alebo si dávaj aspoň magnézium, možno ti aj toto pomôže 🙂