icon

Ako zvládať spoločenský život v prvom trimestri?

22. dec 2024

Ahojte, ako ste riešili / riešite spoločenské akcie v prvom trimestri? Akurát je obdobie vianočných večierkov a posedení za mnou, niečo som zvládla, pri väčšine som sa vyhovorila na iný program, virózy a pod.
Idú Vianoce, silvester.. na oznámenie tehotenstva je to skoro, pokaziť sa ešte môže čokoľvek. Ako ste to riešili pri nevoľnostiach a únave vy? Ďakujem

evcagabi
•
22. dec 2024

Vyhovorila som sa na chorobu a nikam nesla 😅 ze som tehotna som.zistila takto pred rokom 😅😅

kiki68
•
22. dec 2024

Vacsinu som vynechala, men bolo hrozne zle a doteraz vecer zvraciam (13/14tt)

zuza265
•
22. dec 2024

Klasika aj u mna - vyhovorky na chorobu, lieky alebo ze len proste nechcem, nepijem alebo ze mi nie je dobre. A to bola a je aj pravda

janickacrazy
•
22. dec 2024

Tak podľa toho, ako sa cítiš. Ja som v prvom tehotenstve bola ešte v 3. mesiaci úplne v pohode na diskotéke, nebolo mi nič, cítila som sa dobre. Akurát alkohol som nepila, to už nejakú výhovorku nájdeš.

tamvtme
•
22. dec 2024

Ja som sa citila dobre, tak som isla a bola som autom, takze nikto neriesil, preco si nedam poharik….keby sa necitim dobre, poviem ze na mna daco lezie, radsej ostanem doma, to kazdy pochopi

lamonita
•
22. dec 2024

Povedz, ze mas podozrenie ze si chytila covid a každý bude okamzite rad, ze nejdes😂🎄🎄

linda5678
•
23. dec 2024

Zavisi ako ti je a co vies vobec skrz nevolnosti zjest. Mne by sa prave Vianocne obdobie na prvy trimester hodilo, kedze je vsade vela jedla a sustavne zobkanie bolo jedine, co mi pomahalo prezit tie nevolnosti 😀 Skor by som sa bala bacilov a chorob z tolkych akcii. A vsade chodit autom-tym padom ti nikto nebude nalievat alkohol 😉