Úzkosť v tehotenstve a časté nočné budenie
Ajojte baby mam úzkosť v tehotenstve budím sa každé 2 hodiny pomohlo vám niečo ? Lekára mam až 29.10 :/
Máte stymto skúsenosti? nasadí mi asi lieky čo ?
Berieš magnézium? Ak nie, skús si ho nasadiť, v tehotenstve sa môže, ukludnuje, odbúrava stres a aj blahodárne pôsobí na bábätko.. taktiež pred spaním správne rituály, nepozerať zlé veci, nastavovať sa pozitívne.. vypiť si čaj.. keď sa v noci zobudíš s uzkostou, urob si dychové, ukludnujuce cvičenia..
Ja také stavy poznam, je to veľmi nepríjemne..
Môžeš sa pozhovárať s lekárom, či by ťa nedoporučil na psychiatriu na vyšetrenie. Je možné že je to prechodné, je môžné že sa to bude zhoršovať a zostane ti to aj po pôrode. Jedna tabletka denne (alebo terapia či iná forma liečby) je lepšia varianta než celé tehotenstvo v strese.
@anonym_autor pirodoxin B6 vie človeka ukľudniť mne to dr dal som bola kľudná a ešte guajacuran
Berieš magnézium? Ak nie, skús si ho nasadiť, v tehotenstve sa môže, ukludnuje, odbúrava stres a aj blahodárne pôsobí na bábätko.. taktiež pred spaním správne rituály, nepozerať zlé veci, nastavovať sa pozitívne.. vypiť si čaj.. keď sa v noci zobudíš s uzkostou, urob si dychové, ukludnujuce cvičenia..
Ja také stavy poznam, je to veľmi nepríjemne..
@jana_eyre_2 áno teraz som začala 2 týždne magnosolv ale myslím že mi to nepomôže lebo mam také vtierave myšlienky podvedome stále myslím na zle na to budú musieť mi asi dať AD :/
@jana_eyre_2 áno teraz som začala 2 týždne magnosolv ale myslím že mi to nepomôže lebo mam také vtierave myšlienky podvedome stále myslím na zle na to budú musieť mi asi dať AD :/
@anonym_autor nie nemusís nič brat ak chces napíš mi Lucia Sirotova mám tam fotku deti pri skale
@anonym_autor nie nemusís nič brat ak chces napíš mi Lucia Sirotova mám tam fotku deti pri skale
@1321987 napísala som na FB
@anonym_autor ahoj ako riešiš svoj stav ?

@anonym_autor ahoj, no ja som bola na tom horsie... budila som sa s panickymi atakmi a vlastne som skoro nespala uz od strachu (v prvom tehotenstve som prisla o dcerku vinou porodnice a cele druhe tehotenstvi som sa bala ze sa to cele zopakuje) No tak ja som sa poradila s lekarni a brala som sedatif pc. To je na prirodnej baze. Ked som sla spat dala som si polku tabletky 🙏 ak som sa zobudila znova s atakom, tak som si dala zas len polovicku. Ono tam sa pise ovela vyssie davkovanie, ale nechcela som to🙂 Kludne mi napis sukromnu spravu❤️