icon

V 33. týždni sa dieťa tlačí na pečeň

lilianocka2016
12. aug 2020

Chcem sa spitat dnes mi zistily na ekg ze mi dieta tlaci na pecen co to moze znamenat som v 33 tyzdni

diana999
12. aug 2020

To sa asi trebalo pýtať tam, nie tu 🤦🏽‍♀️

korunka1
12. aug 2020

@lilianocka2016 chcem sa sp@tať,si si istá,že ti robil ekg?

sisa_s
12. aug 2020

z EKG??? Co ma elektricka aktivita srdca s tym, ze dieta tlaci na pecen 🤔

miadi
13. aug 2020

Si asi chcela napisat utz nie ekg? Ja sa vzdy pytam hnet zdravotnikov co to znamena ak neviem .. hlavne klud najskor to bude ok. Zavolaj svojej dr a opytaj sa.

elizabeth175421
13. aug 2020

@lilianocka2016 mne tlačil syn na pečeň a "vznikla" z toho hepatopathia - tehotenská žltačka. Tým, že dieťa tlačí na pečeň, tak tá môže začať fungovať inač ako bežne. Hodnoty pečeňových parametrov stúpajú a môžu sa začať vytvárať žlčové kyseliny.. Ak ti dr nič viac k tomu nepovedal, tak určite žiadať vyšetrenie pečeňových parametrov z krvi a hlavne, či nemáš príznaky - svetlá stolica, tmavý moč, svrbenie tela.. Ak budeš mať všetko v poriadku, netreba sa báť, ak by hodjoty stúpli, tak ti nasadia lieky. Každopádne nerozumiem, prečo ti k tomu dr nič nepovedal, lebo toto môže ( ale sqmozrejme nemusí) byť nebezpečné pre dieťa 🙂 takže smer doktor a spýtať sa, ako to myslel.. U mňa to skončilo predčasným pôrodom..

lilianocka2016
autor
13. aug 2020

@elizabeth175421 mne to zistily na ekg zajtra idem k mojmu doktorovi

lilianocka2016
autor
13. aug 2020

@miadi prisly mi z ekg vysledky nerobily mi utz

elizabeth175421
13. aug 2020

@lilianocka2016 ja som na ekg nebola vôbec, ani v tomto tehu 🤔 u mňa sa na to prišlo tak, že ma všetko svrbilo a už bolo neskoro na lieky, tak vyvolali pôrod. Ale neboj sa, ak ti nič nie, tsk určite bude všetko v poriadku 🙂

miadi
13. aug 2020

@lilianocka2016 a preco si bola na ekg?

sonka_miro
18. aug 2020

Ahojte, cakam prve babo , som v 38tt vysli mi bielkoviny v moci, tak mi brali krv a tam vysla zvysena zlcova kyselina norma je 10 a ja mam 17,11. Nasadil mi lekar lieky , zajtra mam ist zaae na krv. Mate niekto skusenost. Bojim sa velmi nakolko som uz 2 krat mala MA a teraz sme uz skoro na konci a zacali problemy.