V 33. týždni sa dieťa tlačí na pečeň
Chcem sa spitat dnes mi zistily na ekg ze mi dieta tlaci na pecen co to moze znamenat som v 33 tyzdni
Si asi chcela napisat utz nie ekg? Ja sa vzdy pytam hnet zdravotnikov co to znamena ak neviem .. hlavne klud najskor to bude ok. Zavolaj svojej dr a opytaj sa.
@lilianocka2016 mne tlačil syn na pečeň a "vznikla" z toho hepatopathia - tehotenská žltačka. Tým, že dieťa tlačí na pečeň, tak tá môže začať fungovať inač ako bežne. Hodnoty pečeňových parametrov stúpajú a môžu sa začať vytvárať žlčové kyseliny.. Ak ti dr nič viac k tomu nepovedal, tak určite žiadať vyšetrenie pečeňových parametrov z krvi a hlavne, či nemáš príznaky - svetlá stolica, tmavý moč, svrbenie tela.. Ak budeš mať všetko v poriadku, netreba sa báť, ak by hodjoty stúpli, tak ti nasadia lieky. Každopádne nerozumiem, prečo ti k tomu dr nič nepovedal, lebo toto môže ( ale sqmozrejme nemusí) byť nebezpečné pre dieťa 🙂 takže smer doktor a spýtať sa, ako to myslel.. U mňa to skončilo predčasným pôrodom..
@elizabeth175421 mne to zistily na ekg zajtra idem k mojmu doktorovi
@lilianocka2016 ja som na ekg nebola vôbec, ani v tomto tehu 🤔 u mňa sa na to prišlo tak, že ma všetko svrbilo a už bolo neskoro na lieky, tak vyvolali pôrod. Ale neboj sa, ak ti nič nie, tsk určite bude všetko v poriadku 🙂
Ahojte, cakam prve babo , som v 38tt vysli mi bielkoviny v moci, tak mi brali krv a tam vysla zvysena zlcova kyselina norma je 10 a ja mam 17,11. Nasadil mi lekar lieky , zajtra mam ist zaae na krv. Mate niekto skusenost. Bojim sa velmi nakolko som uz 2 krat mala MA a teraz sme uz skoro na konci a zacali problemy.

To sa asi trebalo pýtať tam, nie tu 🤦🏽♀️