V 7. týždni nevidno embryo
Je to bežné? Vraj je vidieť len plodov vacok zatiaľ
@luccija ja viem presný deň splodenia keďže bol jediný. Aj keby som ovulovala cca o 2 dní potom, veľký rozdiel mi to neurobí. Som na zatiatku 7tyzdna určite
Ok ešte stále máš cas
kludne sa ti ovulácia mohla posunuť aj o týždeň a nemusela si o tom ani vedieť...každopadne už len počkať a tipujem že po sviatkoch máš kontrolne sono bud sa ukaže že si fakt mala posunutú ovuláciu alebo žial anembryola
Ako dlho ti meska ? 🙂
Neboj 🙂 ja som bola v tom, že mám bezplodove tehotenstvo lebo som mala len prázdny vak bez plodu, čakala som, kým sa spustí potrat prirodzene. A aj som v jeden deň na toalete začala šialené krvácať, mala som obrovské bolesti a kŕče. Lenže netrvalo to dlho, asi 10min a zrazu to preslo. Hovorím si, bolo to rýchle..no a v čase, kedy som mala byt 9tt som išla na pohotovosť, pretoze som pár dní pred začala neskutočne zvracať, bolo mi hrozne zle(ako aj v prvom tehu). Myslela som si, že asi vo mne ešte niečo zostalo a HCG nekleslo, takže bude asi treba kyret. Ja celá uplakaná, pretože v čakárni so mnou bolo kopec tehuliek..Pozreli sono a tam plod so silným srdiečkom skákal veselo odzemok. Nebudem klamať, šťastná som bola ako blcha 🙂
@vahcaac cca 2 týždne mešká. Oplodnenie bolo 24.11, to viem na milión percent. Cyklus mam ale dlhý cca 37 dní
Len deň styku neznamená aj deň splodenia....spermie si vedia na vajko počkať aj tyždeň...každopadne držim palce nech to dobre dopadne
Ahoj, ako si dopadla?
@ella238 ahoj, dnes som mala kontrolu. Podľa UTZ 7+4, bolo už vidno všetko aj srdiečko 🙂
Gratulujem❤️❤️❤️ prijemne a bezproblémové tehulkovanie, užívaj si brusko
@vahcaac ďakujem ❤️
Super ❤️❤️❤️ drž sa. Ja mám kontrolu v pondelok, tiež zatiaľ nebola akcia srdiečka. Doktor povedal že sa rozhodne v pondelok. Dnes som si robila test a pekne vyšli dve čiarky tak hádam je všetko v poriadku 🤷♀️ držte mi palce baby, po 15 rokoch sa nám to zázrakom podarilo ani sme už nedufali.
@ella238 držím palce ❤️ A máš nejaké nevoľnosti? Mňa sa Dr hneď vo dverách opýtala, či mi je zle. Že ak áno, je to veľmi dobré znamenie
Nieje mi práveže nič, už mi aj prsia povolili 🤷♀️
@vahcaac na jednej strane som pripravená na najhoršie, no na druhej strane sa nechcem vzdať sna že budeme mat bábätko 😢 zas budem v tej čakárni sedieť vystresovaná, aj keď viem že mi to nijako nepomôže. Pred vianocami som tam išla s tým že dostanem knižku a nakoniec už je aj január a stojím pred tým že je asi aj koniec. To je strašne, prečo to takto musí byt.
@vahcaac 30.10 som mala poslednú menštruáciu, 2.12 som začala špiniť a 6.12 som bola u lekára že čo sa deje. Na tehotenstvo som vôbec nemyslela. Ďalšiu kontrolu som mala 20.12 no a včera som bola. Povedal že to má niečo cez 2mm a že to je malé. Tak že nechce to povedať ešte počkáme týždeň ale vyzerá že z toho koč nebude. Stále sa pýtal či som nekrvácala. Ale nič som nemala. Beriem duphastan a progestenale. Dnes mám poslednú progestenale a duphastan mám ešte brat kým pôjdem k nemu

Áno, často, lebo ženy idú veľmi skoro k lekárovi a potom majú stres🙂mohla si mať posunutú ovu