V tehotenstve prekonaný Covid
Ahojte bola som v 7tt ked som dostala covid, mala som snad všetky príznaky ake mohli byt..Ale chcem sa spýtať ci je tu niektorá tehotná a ako sa cíti po covide? Lebo ja som strasne ale strašne unavená stále a zadychana pri chôdzi, neviem ci to msm pripisovať tehotenstvu alebo covidu. Takáto lemra unavená som nikdy nebola, je fakt ze mam 37rokov ale žeby ma takto tehotenstvo unavivalo?
@janittta1 ja som tehotna 2x a v oboch tehotenstvach som v 1.trimestri bola schopna spat 24/7, co som bola taka neskutocne unavena. a skus si o tom nieco pogooglit, je to uplne normalny jav. cize tazko povedat, ci to suvisi s covidom.
@matkahelka mam uz 2deti ale takúto únavu som nezažila ani pri jednom.uz som v 13tt, myslela som ze to uz prejde po 1.trimestri no furt rovnako 😃
@ivka21 niekomu nie. Dnes mám výročie presne 1 rok od testovania, a čuch stále nikde 🙄😔
@vvrga1 z mojej skusenosti- chvalabohu nič. Covid
v 25tt veľmi nepríjemný, horúčky 10 dní vkusne, neuveriteľný kasel, bolelo ma celé telo, čuch dodnes minimálny. Bábo ok 🙂 drzim palce
@janittta1 Ahoj...viem ze stara disukusia, ale chcem sa spytat ako to dopadlo, ci je bábätko zdravé. Chlap teraz zistil ze je pozitivny, ja som v 7tt a mam strach ze v pripade ak som dostala aj ja, ublizi to babätku.

@janittta1 čerstvo prekonaný covid v 37tt… stratila som čuch a chuť, do dnes ho nemám a som v 39tt… veľa nevladzem, ale to môže byt aj tým že idem za chvilku rodiť a doma mám 22m dcérku 🙂 inak vsetko ok 🙏