icon

Vdýchla som nechtiac trblietky

merlin796
20. okt 2016

Dnes som robila Vianočný venček ako každý rok ale keď som ho robila som bola celá od trblietok ,lebo tie ozdoby čo som na ten venček nasadila bolí posypané tými trblietkami a ja ako nevedomky som si priložila ruku k nosu a som sa hlboko nadychovala a až keď ma začal nos svrbieť som si uvedomila že mam na tej ruke tie trblietky stých ozdob a je možne že som niečo vdychla , myslite že sa to môže niako dostať k bábätku do bruška som 24 týždni tehotenstva ???

Strana
z2
sibalka21
20. okt 2016

@moni244 suhlasim s tebou :D

moni244
20. okt 2016

@merlin796 ty ano, ale tvoje alter ego tu bolo uz minuly tyzden

andreale
20. okt 2016

@dominika6 tak toto sa Ti podarilo, rozrehotala som sa ako diva

andreale
20. okt 2016

@dominika6 myslela som tu vianocnu gulu. Tak sa rehocem ze sa neviem vyjadrit.🙂🙂🙂

3petka
20. okt 2016

Dakujem za krasne vecerne pobavenie. Skoro som sa zadusila cajom 🙂

sissy27
20. okt 2016

@merlin796 odpadla som čo všetko sa dnes už šnupe 😂😂😂 máš štýl, ne nejaký lacný toluén, ne nejaký staromódny biely prášok, rovno trblietky!! 👏👏👏

dominika6
20. okt 2016

Bola som objednaná ku gynekológovi na prehliadku, ale jeden deň mi nečakane sestrička volala, že som bola presunutá na vtedajšie ráno na 9.30. Každého som práve vychystala do práce, do školy a už bolo 8.45. 
Keďže cesta tam trvá 35 minút, naozaj som nemala veľa času nazvyš. Ako väčšina žien v týchto prípadoch, aj ja si veľmi potrpím na hygienu pri takýchto návštevách, ale bolo jasné, že dnes ráno nebudem mať šancu. Rýchlo som vbehla do kúpeľne, strhla pyžamo zo seba, namočila uterák na tvar, čo ležal vedľa umývadla, umyla som sa ním tam dolu, aby som bola ako-tak prezentovateľná. Hodila uterák do špinavého prádla, hodila niečo na seba a utekala k autu. 
V čakárni som bola iba pár minút, keď ma zavolali dnu. Ako to už býva, vyhupla som na stôl, otočila tvár na druhú stranu miestnosti a predstierala, že som niekde inde. 
Preto ma trochu prekvapilo, keď gynekológ zahlásil:
"Aaaaah, dnes sme si dali na sebe extra záležať, však áno?" 
Neodpovedala som. Zvyšok dňa prebehol ako vždy. Keď prišla moja 7-ročná dcéra zo školy, tak išla do kúpeľne a pýta sa
: "Mami, kde je môj uterák na tvár?" 
Hovorim jej: Je v špinavom prádle, vezmi si zo šuplíka čistý." 
Ona na to: "Nie, potrebujem ten, čo tu bol dnes ráno, schovala som si doňho všetky svoje trblietky."

hivanik
20. okt 2016

@dominika6 Tak toto sa nefa vymysliet- to napisal zivot sam. To je na bakalarske pribehy. Super

hivanik
20. okt 2016

Opr.neda. Sa rehocem.

dominika6
20. okt 2016

@hivanik
Suhlasim ..ten pribeh je skutocny ale nie moj...to bola taka kulturna always vlozka..😀

hivanik
20. okt 2016

Perfektne, bezkonkurencne.

dominikav123
20. okt 2016

Sorry ale ja ked vidím to "bábätko v brušku" tak stále rozmýšľam ci ma dotyčná 5 rokov. A pokial nie si dutá tak tak budeš mat maximálne trblietavý sopel.

timea7
20. okt 2016

@dominikav123 umreééém, trblietavý sopeééél..... 😀 😀 😀 😀 😀

tanag
20. okt 2016

@sibalka21 ona ich vdychla , tak tazko to prejde do zaludka, ked uz tak. ale pravda je , ze je to beztak nezmysle, zeby to ublizilo plodu.

sibalka21
20. okt 2016

@tanag tak este som take veci neskusala tak neviem, len som tipovala :D :D

alenkay7
20. okt 2016

@merlin796 urcite ty....

ukulela
20. okt 2016

@merlin796 leda ze by z nosa viedla priamo rura do maternice. ale pokial si mala biologiu, tak snad vies, ze nic take vo svojom tele nemas .. leda ze by si bola z inej planety ... atoby potom vela vysvetlovalo.

tanag
20. okt 2016

sak netreba skusat :D ale anatomicky by o fakt nesedelo

simonkazga
20. okt 2016

@dominika6 tak, za tie vianocne gule posielam srdco 😀

nanulka24
20. okt 2016

Uz zase ty? A si si ista ze to boli len trblietky??? 😱😱

dominika6
21. okt 2016

@simonkazga
Ze dik...nabuduce kludne aj jedle v trblietkovom obale...😀

zdenin
23. mar 2022

@merlin796 no jako bolo trblietave babo?

merlin796
autor
23. mar 2022

@zdenin áno ale iba v mojich očiach ;* už sa aj pozastavujem nad tým čo má mohlo napadnúť 🤭🤦😄😄😄😄

Strana
z2