Vedľajšie účinky Progestanelle pri vaginálnom podávaní
Ahojte, beriem progesteron vaginálne a všímam si únavu a bolesť prsníkov. Je možné mať taketo vedľajšie účinky aj keď sa podáva vaginálne?
Ja užívam Utrogestan vaginálne a mám únavu, aj nervozitu. Predtým som mala Duphaston (ústami) a to mi do pol hodiny motalo hlavu, až migréna..
@anonym_5c55f7 tiež mám Utrogestan, beriem ho týždeň a dnes riadna bolesť hlavy, už som fakt ako hypochonder, dlho beriem hormóny a stále mi niečo je 😃
@curlie Ja aj hormóny štítnej žľazy užívam (a kvôli problémom so štítnou sú tie gynekologické, ach jaj)
@curlie Vďaka. Najhoršie je, že tí, čo to nezažívajú, tak nielen že ti nerozumejú, ale ešte to aj bagatelizujú, že "nič ti nie je, si precitlivelá..."
@anonym_autor ano je to mozne kvoli zvyseniu hormonu pocitujes tieto ucinky podobne pms
@anonym_autor ano, mne sa z toho motala hlava teda poriadne, tiez unava, strasne divne. Brala som to v rozostupe 5 rokov. Fuj, akoze keby nemusim, tak neberiem
@anonym_5c55f7 áno presne, mne dokonca doktor povedal "hysterická" pretože som sa pýtala na vedľajšie účinky 🤦🏼♀️
@curlie ale ved je na krabicke v letaku, ze vylozene nemas viest stroje atd, ovplyvnuje schopnost reakcie. Aspon tu v AT to bolo. Podla mna sa sam vyrobca tymto chrani a vie preco
@anonym_5c55f7 áno presne, mne dokonca doktor povedal "hysterická" pretože som sa pýtala na vedľajšie účinky 🤦🏼♀️
@curlie ďakujem za odpovede baby.. mne raz doktor povedal, že si mám spraviť test na depresiu 😂 keď som kvôli prasknutej cyste skončila na urgente.. podľa neho teda mi praskla cysta len tak zo zlej nálady.. neznášam ako tu na Slovensku majú lekári pocit nadradenosti
@curlie Veď to, že doktori neberú pacienta vážne. A potom tie hormóny, čo sa navzájom ovplyvňujú a ovplyvňujú fungovanie celého tela.
@anonym_autor Jasne , užívam od 7 týždňa tehotenstava za chvíľu som v 14 a stále beriem . Čítala som niekde že vaginálne sa tie účinky zmierňujú . Neviem posúdiť keďže ja mám k tomu ešte tie tehotenské čiže to mám spolu 🤣🤣
@curlie ďakujem za odpovede baby.. mne raz doktor povedal, že si mám spraviť test na depresiu 😂 keď som kvôli prasknutej cyste skončila na urgente.. podľa neho teda mi praskla cysta len tak zo zlej nálady.. neznášam ako tu na Slovensku majú lekári pocit nadradenosti
@anonym_autor to je strašné! 😡 je mi zle z toho že si myslia, že pacient stále preháňa, pokiaľ mu nestrieka krv z hlavy, tak si vymýšľa. Neznášam takých doktorov a keď už si aj niečo myslí, nech si to nechá v tej svojej hlave. Komu tým akože chce pomôcť? 🙄
@curlie ale ved je na krabicke v letaku, ze vylozene nemas viest stroje atd, ovplyvnuje schopnost reakcie. Aspon tu v AT to bolo. Podla mna sa sam vyrobca tymto chrani a vie preco
@kiki68 no a vidíš 🙂 Ja som za po braní liekov začala veľmi zadýchavať, dokonca naša zdravotníčka ma donútila to riešiť, pretože to u mňa nie je zvyčajné (ja viem že nie, poznám svoje telo, žijem s ním viac ako 30 rokov 🙄) ale pán doktor na čele so sestrou zhodnotili, že som hysterická a určite je to z tepla.
Akoby som mala 4 roky a nevedela posúdiť, kedy mi je zle z tepla 😡
@anonym_autor ja si vkladám progastenalle a mám už pocit že práve kvôli tomu mám neustále zápaly (baktérie)jednoducho že mi narušuje ph a tým sa tam premnozi aj to čo by nemalo🤦🏻♀️
@anonym_autor to je strašné! 😡 je mi zle z toho že si myslia, že pacient stále preháňa, pokiaľ mu nestrieka krv z hlavy, tak si vymýšľa. Neznášam takých doktorov a keď už si aj niečo myslí, nech si to nechá v tej svojej hlave. Komu tým akože chce pomôcť? 🙄
@curlie to ako mne moja dr...prídem k nej (som v 20tt)s bolesťami tam dole ,výtokom,pálením a ona ma otočí na hlupáka..následne idem na pohotovosť a z kultivacie mi samozrejme vyjde baktéria a zápal
@curlie to ako mne moja dr...prídem k nej (som v 20tt)s bolesťami tam dole ,výtokom,pálením a ona ma otočí na hlupáka..následne idem na pohotovosť a z kultivacie mi samozrejme vyjde baktéria a zápal
@anonym_528427 ach bože 🤦🏼♀️ a potom maj dôveru v lekárov a riešia lekári v podcastoch, ako sa chovajú pacienti. Nech sa sa trošku v prvom rade, ako sa správajú lekári k pacientom 🙄
@anonym_528427 ach bože 🤦🏼♀️ a potom maj dôveru v lekárov a riešia lekári v podcastoch, ako sa chovajú pacienti. Nech sa sa trošku v prvom rade, ako sa správajú lekári k pacientom 🙄
@curlie no minule som sa jej opytala či sa mi v dôsledku opakovaných zápalov nebude skracovať krčok (čo sa mi reálne deje)a ona mi doslova povedala nech sa jej nepýtam kktiny🤦🏻♀️tak som dnes bola za príplatok na konzultáciu u inej dr..

Ja užívam Utrogestan vaginálne a mám únavu, aj nervozitu. Predtým som mala Duphaston (ústami) a to mi do pol hodiny motalo hlavu, až migréna..