Veľké bolesti brucha v 8. týždni
Citam tu velmi casto podobne diskusie ze teraz kadekto trpi bolestami zaludkami ale nenasla som tu nic v tehotenstve.
Par rokov mam slabsi zaludok, byva mi tazko z roznych jedal, grgam a bolest zaludka vie byt vazne silna a nepriejmna. Teraz som ale tehotna a zacinam 8tt a samozrejme mi zacali aj tehotenske nevolnosti asi tyzden spetne. Zacala som jest pecivo ktore normalne nejedavam lebo mam z neho zahu a je mi tazko, ale teraz si zvyknem kupit cerealne celozrne croisanty a podobne pecivo lebo pri tehotenskych nevolnostiach neviem zjest nic normalne. Vcera vecer sim jeden zjedla a dnes rano tiez no a odvtedy mi je priserne zle vracia sa mi kyselina, skusala som vraciat ale sla len kyselina 😭 je mi strasne zle na zaludku a neviem si pomoct. Nemate nejaku radu a skusenost prosim co mi utisi zaludok? Prosim hlupe ooznamky si nechajte, nemam sil este na toto :(
Pecivo ani nic nevhodne uz jest nebudem, neviem ci nejde o reflux. Na pohotovostk ma odmietli vraj treba ist ku gyn.
Vdaka
@ivkav5 ano, ja ho mam ako skory priznak od prveho trimestra pri 2 detoch.
@selena_luna ďakujeem a mávala si pri tom aj bolesti brucha? Ja nedokážem nič zjesť lebo zaha a silná bolesť v bruchu 🙈
@ivkav5 bolesti brucha nie, ale kazde tehotenstvo je ine. Urcite to konzultuj s gynekologom, a skus ci ti pomoze gaviscon.
@selena_luna fakt som už zúfala a dosť sa bojim :( dúfam, že vydržím aspoň do zajtra pretože nechcem zas skončiť na pohotovosti…bolesti brucha mám neznesiteľné🙄🙈 zo všetkého mi je zle, ťažko, stojí mi to v krku, mám totalne nechutenstvo a všetko prekyslene- zaha ma pali aj žaludok ma pali🙈
@pink_lady bola som prave v nemocnici, povedala mi na gyn., že je úplne zbytočné isť na gastro, že to bude na 99% tehotenská nevoľnosť a že ma nikto teraz ani nijak nebude liečiť..vyšetrila ma na gyn. vraj je všetko ok…zasa som sa nejako ukľudnila a nič mi neni….ale jedine čo, mám strašne kyslo v ústach..

aj s črevami môžeš mať problémy aj zo žalúdkom aj s pankreasom aj s pečeňou. Pokiaľ nemáš vyšetrenia ťažko povedať. Plynie TI čas čím skôr pôjdeš tým to je lepšie.