icon

Veľké bolesti pod rebrami v 10. týždni

karind
29. nov 2016

Mam taký problém, ide O to že som prvý krát tehotná, A od noci mi začali veľké bolesti pod rebrami, neviem si pomôcť nijak:( mám len 19 r. A som len V 10tyzdni ..Máte stým skúsenosti? ?ďakujem za rady.

magic08
29. nov 2016

@karind pohotovost, alebo lekar

karind
autor
29. nov 2016

@magic08 bola som U svojej obvodnej lekárky, zobrala mi krv A čakám na výsledky. Vravela,že ak sa to nezmení mám ísť na gynekologiu,alebo chirurgiu. Ja som len chcela vedieť, či sa to deje alebo dialo aj niekomu inému, alebo či je to nebezpečné. Mám totiž strach O svoje bábo.

jankalukasova
29. nov 2016

@karind skús sa pridať do skupiny jún 2017, alebo júnovky 2017... neviem.. tam si kočky vymieňajú dosť cenné info... ja mám momentálne tiež nepríjemné pocity ale som otvorila skupinu a zistila som, že so mnou ich má ďalších 30 báb.... ale ak je to ozaj neznesiteľné, tak choď ku gynekologičke... rovno.. obvodnú ani nerieš. Ako sa hovorí, radšej prísť100x zbytočne ako raz neprísť...

moni244
29. nov 2016

Obvodna? Preco nie gynekolog? Troska rozmyslat nezaskodi, chod ku gynekologovi

vika35
29. nov 2016

chirurgiu? mala si ist ku gynekologovi, ked si tehotna kludne aj na pohotovost. nech vsetko dobre dopadne 🙂

mon895
29. nov 2016

urcite by som isla na pohotovost ak su bolesti take silne a pretrvavajuce. Ja mam termin tiez v juni bolieva ma ale len podbrusko a krize ale bolest je vzdy znesitelna a po chvili alebo zmene polohy vzdy ustupi.

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená