Veľké bolesti pod rebrami v 10. týždni

karind
29. nov 2016

Mam taký problém, ide O to že som prvý krát tehotná, A od noci mi začali veľké bolesti pod rebrami, neviem si pomôcť nijak:( mám len 19 r. A som len V 10tyzdni ..Máte stým skúsenosti? ?ďakujem za rady.

magic08
29. nov 2016

@karind pohotovost, alebo lekar

karind
autor
29. nov 2016

@magic08 bola som U svojej obvodnej lekárky, zobrala mi krv A čakám na výsledky. Vravela,že ak sa to nezmení mám ísť na gynekologiu,alebo chirurgiu. Ja som len chcela vedieť, či sa to deje alebo dialo aj niekomu inému, alebo či je to nebezpečné. Mám totiž strach O svoje bábo.

jankalukasova
29. nov 2016

@karind skús sa pridať do skupiny jún 2017, alebo júnovky 2017... neviem.. tam si kočky vymieňajú dosť cenné info... ja mám momentálne tiež nepríjemné pocity ale som otvorila skupinu a zistila som, že so mnou ich má ďalších 30 báb.... ale ak je to ozaj neznesiteľné, tak choď ku gynekologičke... rovno.. obvodnú ani nerieš. Ako sa hovorí, radšej prísť100x zbytočne ako raz neprísť...

moni244
29. nov 2016

Obvodna? Preco nie gynekolog? Troska rozmyslat nezaskodi, chod ku gynekologovi

vika35
29. nov 2016

chirurgiu? mala si ist ku gynekologovi, ked si tehotna kludne aj na pohotovost. nech vsetko dobre dopadne 🙂

mon895
29. nov 2016

urcite by som isla na pohotovost ak su bolesti take silne a pretrvavajuce. Ja mam termin tiez v juni bolieva ma ale len podbrusko a krize ale bolest je vzdy znesitelna a po chvili alebo zmene polohy vzdy ustupi.

maciatkolulu
29. nov 2016

@karind a preco si ako tehotna a so strachom o svoje dieta nesla prosim ta za gynekologom, ten ma vo svojej kompetencii starostlivost o tehotne, takez ked mas strach o svoje tehotenstvo, nechapem navstevu obvodacky, ktora riesi, tak chripky a anginy a rozposielanie po inych odbornikoch, takze rozum do hrsti, budes predsa matka, mas problem, tk ho riesim s gynekologom, pre pokoj duse...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre