Veľké bolesti v podbrušku
Ahojte.vcera som si robila tehotensky test a bol pozitivny.no vecer mi zacali neskutocne bolesti v podbrusku a uz som aj zacala spinit.moze to byt mimomaternicove tehotenstvo?prosim poradte mi
Nie je krv len taky hnedy nadych.prave lezim,tak to neboli tolko....neplas..keby si vedela ako sa bojim
No osprchavovala som sa a zacala som trochu krvacat a chytili ma zas trochu bolesti.uvidime co povedia doktory
@kytinka82 Pekný deň, ja som bola presne pre toto isté v nemocnici pár dní, keď som bola na začiatku tehotenstva a malá má už 20 mesiacov🙂 Aj pani čo bola so mnou, tá dokonca krvácala a aj tá má teraz bábo🙂 Povedali mi, že sa to stáva, lebo je to vo vnútri všetko viac prekrvené a citlivé a ak je výtok hnedavý, tak to sú len zvyšky krvi, čo sa dostáva z tela von.
Ja som tiez mala hnede spinenie, ale kvoli tomu, ze som mala na jednej strane maternice este staru krv. ale vtedy este zarodok sa mal k svetu a bol na druhej strane. Vraj je to bezne.
@angelin84
@maria_ibrahim no babulky sklamem vas aj seba.akurat mi robia pred operacne vysetrenia.mam mimomaternicove :(
@kytinka82 Tak to mi je ľúto, ja som zase prišla pred Nelkou o dvojičky a bolo to v treťom mesiaci...☹...ale potom sa zase podarilo a už má 20 mesiacov. Hlavne že sa na to prišlo u Vás včas, myslím, že to nie je žiadna sranda, pokiaľ sa jedná o mimomaternicové tehotenstvo. Prajem Vám skoré zotavenie!
Aj mne je to luto :( aj ja som o prve prisla, sice v 9 tyzdni, ale tak to je snad jedno, cloveku je luto a smuti aj tak. ☹
Ahojte, chcem sa opýtať či mal niekto problém v tehotenstve ako ja. Som na konci 13 týždňa a od utorka 27.8. mám kŕče v podbrušku a následne potom mám kŕče v análnom otvore. Kŕče v podbrušku prejdu, ale v otvore mám stále bolesť ani chodiť sa mi poriadne nedá čo ma stále pichá a ani sedieť, lebo keď si sadnem tak ma bolí aj brucho. Mám ísť na pohotovosť, kedže dneská je sviatok. Ďakujem

@kytinka82 moze to byt zaciatok potratu, mimomaternicove, prip. len bezne spinenie, ktore moze byt aj v tehu napr. v obdobi, kedy si mala mat ms..... ale skor tie bolesti mozu znacit horsie...utekaj na pohotovost... kedy si mala dostat ms?