icon

Veľkosť plodu je menšia o dva týždne. Stretli ste sa s tým?

2. sep 2022

Ahojte, dnes som bola na prvej kontrole v tehotenstve :( a necakali ma velmi dobre správy.
Podla MS by som mala byt 8+1, ale ultrazvuk ukazal iba 6+1.
Embryo meralo cca 4mm, na gestacny vacok sa Dr. vyjadrila ze je pekny pravidelny, ale teda plod by mal byť uz vacsi. Srdiecko mi zatial tiez nepotvrdila :(
Je to pre mna o narocnejsie ze tento rok som uz jedno babatko prisla v 9tt MA a nechcem aby sa scenar zopakoval 😢
V utrok idem znova na ultrazvuk aby sme sa pozreli ci rastie alebo nie.
Spinenie ani krvacanie vôbec nemam...praveze vsetko vyzeralo byt v poriadku preto nechapem. 😔 Som z toho celeho velmi sklamana preco sa to deje. Myslite ze stale je tam aspon nejaka sanca?

Strana
z2
autor
8. sep 2022

@mon_day tak jeden kyret uz mam za sebou a tiez som sa velmi bala, ale nastastie po nom neboli ziadne komplikacie...ale bojim sa ist na to opäť po iba pol roku😢

ella238
9. jan 2023

Ahoj ako si nakoniec dopadla?

autor
9. jan 2023

@ella238 ahoj, bohuzial zle...bol z toho spontanny potrat, cele sa to udialo doma 9.9., nastastie bez komplikacii

ella238
9. jan 2023

To mi je ľúto. Mna to čaká tiež. Zajtra idem na vyšetrenie 😢

autor
9. jan 2023

@ella238 je mi to velmi luto :( ja som si to zazila 2x minuly rok :( ...najhorsi rok v mojom zivote

autor
9. jan 2023

@ella238 bojim sa ist do toho po treti krat... :( uz sme aj pobehali nejake vysetrenia ..na nieco nam aj prisli ale nikto nam nepovedal ze to bolo urcite pre toto...

ella238
9. jan 2023

Mna to iba čaká a už neviem či vôbec mám odvahu ísť do toho druhý krát. Takze tá úplne chápem. Veľmi veľa veci sa koze stať a pri našom šťastí/nešťastí si ani nechcem predstaviť.
Na aké vyšetrenia ste boli? Ak sa smiem spýtať? Treba sa tam pýtať od nejakého lekára alebo iba ísť?

autor
9. jan 2023

@ella238 ja som mala odporucanie od gynekologa, bola som na hematologii, reproimunologii a este nam dr. odporucila aj genetiku paru (pre istotu).... skus sa popytat svojho gyn. ale mna po prvom potrate nechcela ta moja nikam poslat... "zevraj jeden potrat je bezny"....ale ak mas dobreho doktora verim ze ti vymenne listky vypíse

ella238
9. jan 2023

Ďakujem krásne. Skúsim sa ho opýtať. Drž sa a hlavu hore. Neviem síce čo má čaká ale beriem to ako súčasť. Ďakujem ti 🙏🏻❤️

Strana
z2