Veľký močový mechúr bábätka v 12. týždni
Ahojte mamičky. Dnes som bola na poradni, som v 12 týždni a doktor mi povedal, že moje bábätko má veľký močový mechúr, že taký ešte nevidel. Poslal ma na vyšetrenie do Martina, ale kým tam pôjdem chcela by som vedieť či máte s tým niektorá skúsenosť. Pomôže každý príspevok, lebo sa asi scvoknem, kým sa dozviem čo je s mojim drobcom.
@kloranebb nas ma tiež niečo v mocovej rure ale mechurik uz ma obrovský takže sa to hneď musí riešiť bud zavedením katetra do bruska som v 15tt a po narodení operovať ideme za dr.Feriancom v utorok. Alebo sa vrátiť z kratšej cesty a tehotenstvo ukončiť co ha sa pri tej predstave zasypem.
@macinka8 Moj syn je krasny sikovny chlapec, tu prekazku v rure -chlopnu mu odstranovali na 7x, bezne stacia 2-3 zakroky. Nie je to tazke prejst. Moj syn urcite nemal zomriet kvoli tejto diagnoze, je to liecitelne, taka drobnost. Och aku mozu zvazovat potrat?? Prepacte ale som neskutocne rozculena. Predstavte si flasu ktora netecie. Ten vrchnak. Je v nom taka membrana aby po prevrateni netiekla voda von. Iba ked stlacite flasu. Toto je ten problem v mocovej rure. Nareze sa to a moc ide. Ked vasmu dietatku zavedu kateter tak uz bude rura priechodna a mechur sa zmensi. Ja by som to skusila.
Ahojte,je táto téma ešte prosím aktuálna?
Nám dnes na sone v 11tt tiež zistili veľký mechúr,a takisto nás poslali ku dr. Grochalovi.
No doktorka rovno povedala že mám zvažovať prerušenie😢ako to riešili u vás?ja som úplne hotová z toho.
@angie666 16tt som s v 12tt my to zistili,sú tu aj zeny ktorým sa to samé uvoľnilo u nás to tak nie je. Všetko mame v poriadku aj z genetiky je to len hrozne zla náhoda a hra prírody mi povedali.Urcite ta poslu na odber plodovej vody my sme fakt skúsili všetko no je mi hrozne a som psychicky dost zle natom z tohto všetkého veru ale uvidíš o ti povedia ver ze to nie je mechur
Ach drzim palce😔😔😔

@kloranebb pred tymi 9 rokmi co som to riesila hovorili o tom ze sa to uz niekde aj operuje takto v bruchu matky ale neviem aka je sucasna situacia. Ten doktor nas riesil po narodeni, neviem ci to vie riesit aj v bruchu.