icon

Veľký tlak na rebrá v 3. trimestri

zacapa
29. aug 2021

Dievcata, mam 20 sept termin a neviem, ci sa ho takto dozijem. Maly mi tlaci uz tyzden hrozne na rebra, je to cim dalej, tym horsie. Idem zosaliet. Ziadna zmena polohy nezabera. V noci uz vobec nespavam od bolesti, iba ak od unavy na hodku nad ranom :( zevraj nieje az taky velky 2 816.. tak ja neviem. Asi sa s tym neda nic robit, iba vydrzat, len skusam stastie, ci naahodou niekdo nema nejaky tip..vopred dakujem😔

bajka16
29. aug 2021

Veru len vydržať.. Ja som mala tiež ukrutne bolesti malý bol veľky, aj je teda 😆 rebrá kríze bedrové kĺby ledva som sa dvíhala z posteli, otočiť sa v posteli nehrozilo jedine s bolesťou aj to som sa držala čela posteli a postieľky staršieho a tak som sa otacala s plačom 😏 žila som len tak tak, už tretí trimester a to som mala doma ešte staršieho neposeda.. Bohužiaľ musela som vydržať do pôrodu našťastie to prišlo presne na termín ale o to viac som Bohu ďakovala ze som to zvládla som hrdá na seba 😂 aj pôrod som si odmakala prirodzene takže za mňa trauma ako vysita ale sme tu zdraví a celí 🤷🏻‍♀️

zacapa
autor
29. aug 2021

@bajka16 Och, si to zvladla, super. Musim aj ja 😰 vdaka.

bajka16
29. aug 2021

@zacapa neboj matky zvládnu aj nemožné veľa síl prajem 💕