Vlásky krvi na nohavičkách v 6. týždni. Poradíte?

evka64
17. mar 2015

Ahojte kocky, asi som uz paranoidna, ale rano som si robila test a bol mensej intenzity ako tie predosle. Po obede som si robila digitalny clear blue a ukazal 3+ a nasla som si na nohavickach v tom hliene vlasky krvi, nebolo toho vela,len ma to vystrasilo. Je to normane, je to len preto ze krcok maternice prekrveny? som v 6tom tyzdni ku dr.idem prvykrat az o tyzden. Dakujem

teruskaa
17. mar 2015

moze byt, ze je to z prekrveneho krcka. Ja som taketo "nitky" alebo "vlasky" mala az do 15tt a vsetko bolo ok 🙂 ale ked si niesi ista, chod radsej skor k Dr., ked sa ti da... lebo stres ti nepomoze, a budes kludnejsia.

margotka23
17. mar 2015

U kazdej zeny je to individualne, ja by som sa nespoliahala na to kto Ti co napise. Ja som mala na zaciatku tehotenstva slaby hnedy vytok, neskor "krvave vlasky" a potom som uz zacala krvacat a o babatko som prisla. Nechcem Ta strasit , to urcite nie treba byt hlavne vpohode a vklude,ale akonahle sa Ti nieco nepozdava treba ist na pohotovost/ k dr.. Radsej ist 100 krat ako neist a potom to lutovat.
Je fajn precitat si rady od inych bab a ukludnit sa tym pocitovo, ale kazda sme ina.
Drzim prsty 🙂

tova
18. mar 2015

ja som mala tiez krvacanie par krat v prvom trimestri a bolo toho aj dost. Dr. zazraky nevedia robit v takom skorom stadiu ani na pohotovsti , predpisu ti progesterone, mozno spravia utz. a popraju vela stastia . Obycajne slabe krvacanie je ok, ja som mala placentu blizko krcka a po case ako rastla tak sa oddialila a bolo vsetko ok. Ked je nieco zle s embryom alebo placentou tak zachranit sa to neda nastastie tych pripadov je menej.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre