Vracanie v 15. týždni tehotenstva
Ahojte baby som 15 týždeň tehotenstva a stále mi je zle celi deň úprimne ani neviem čo môžem jesť aj ked mam nato obrovskú chuť, lebo aj s ovocia zvraciam mala som chuť na nektarinku tak som si ju dala a po hodine mi bolo najprv veľmi ťažko a potom som chodila zveacat každé 10 minút a to trvalo od pobedia do pol noci 🙈. Je to ozaj ťažké vždy mi je zle ani nechodím nikde len som doma lebo idem len do obchodu a naspet uz ledva prídem domov lebo po ceste mi je zle veľmi ze nedokážem ani chodiť a hneď zvracanie.🙁 moja doktorka mi aj vypísala tabletky nato ale nepomáhajú vôbec a bojím sa toho lebo aj chudnem
Mne poradila lekarka antimetil, to je tiez vlastne zazvor v tabletkovej forme..mierne to pomholo.
Kamoška mala takéto stavy...to nechceš počuť, ale do pôrodu....ale veľmi jej pomáhal grepovy džús...
A myslela si, ze v 15tt bude pokoj, no zial bohu, tehu neni nic nadherne, vzdy moze byt aj horsie. Uvidis tak okolo 23-25tt ci bude zle a ako.
Ahoj, no ja som skusila naozaj vsetky veci, ktore som dokazala vygooglit, vobec nic mi nepomahalo. Prestalo mi byt zle az po porode. Zvracala som cele tehotenstvo, aj napriek tomu som pribrala takmer 12kg. Bolo to velmi narocne, ale clovek na zle zabudne ked drzi babatko v naruci 🙂
Ja som vracala celé tehotenstvo
Mne bolo tiež zle a som zvracala skoro celé tehotenstvo. Pomohla mi Xonvea, sú drahé ale dobre, predpisuje ich gynekolog. Ale pokiaľ už je to také, že neudržíš v sebe absolútne nič ani vodu, nedokážeš nič zjesť, tam už hrozí dehydratácia, takže tam je už nutná hospitalizácia alebo navštíviť urgent, zastavia ti to infuziami a hydratujú ťa.
Ja som vracala viac než 5,5 mesiaca. Ešte som vyvracala aj glukozovy sirup pri testoch. Vyskúšala som všetko… degan pomáhal na hodinku dve… najviac pomohlo infúzie v nemocnici!!! Xonvea nič… potom som skúsila pivo… vždy som mala nejakého radlera alebo čisté nealko v chladničke otvorené a keď mi začalo byt moc zle tak som si upila… kamoska mala toto iste čo ja a tiež pomohlo len pivo.. viem že mnohé ma odsúdia ale ja som sa nechcela znova vrátiť do nemocnice! Vyskúšaj
Tiez som tak mala 3 tehu iba nejakych 6-7mesiacov. Pri poslednej este aj v den porodu.
Tiez som prv chudla a potom isla vaha hore.
Ahoj, ja som vracala celé tehotenstvo, druhé ešte horšie ako prvé. Ja som vyvrátila aj čaj aj vodu. Od cca 7 mesiaca to bolo trosku lepšie. Ak už bolo veľmi zle, na pohotovosti mi dali infúziu, bola som tam 3x. Schudla som 15 kg. Mne prisahám nepomohlo nič. Ale narodil sa mi zdravý syn 3,5 kg ☺️. Za mňa ak ti bude veľmi veľmi zle, netreba sa hanbiť ísť k lekárovi alebo na pohotovosť. Držím palce, aby ti to čím skôr prešlo.
Ja som vracala viac než 5,5 mesiaca. Ešte som vyvracala aj glukozovy sirup pri testoch. Vyskúšala som všetko… degan pomáhal na hodinku dve… najviac pomohlo infúzie v nemocnici!!! Xonvea nič… potom som skúsila pivo… vždy som mala nejakého radlera alebo čisté nealko v chladničke otvorené a keď mi začalo byt moc zle tak som si upila… kamoska mala toto iste čo ja a tiež pomohlo len pivo.. viem že mnohé ma odsúdia ale ja som sa nechcela znova vrátiť do nemocnice! Vyskúšaj
@lilenka141 ved nealko pivo nema co spravit… hlavne ze neskoncis na infuzkach
Ďakujem vám baby za vaše skúsenosti a radi dnes som bola na poradni a mala som aj moc zle výsledky ze malo vody pijem ale vodu pijem celi deň 🙁 ze mam bielkoviny pozitívne s moču plus ketolatky nejaké tak mam ísť na infúzie do nemocnice kvôli tomu ze mi je zle a zvracanie cele dni a nepriberam vôbec ale chudnem
Autorka drž sa a určite chod. Ja som sa ako taká krava trápila, že nechcem ísť do nemocnice, tlak som mala 70/40, ani mi ho nevedeli namerať.
Neboj sa tam tá dajú dokopy… bude lepšie uvidis mne to tiež pomohlo ale len na chvilku

Mna to drzalo do 5,5 mesiaca pri prvom tehotenstve. Este skus kupit zazvor, mne kusok pomahal. Potom odlahlo mi z vychladenej vody, alebo skus nieco bublinkove, no pozor na kofein. Samozrejme, vsetko mi ulavilo len na chvilu, proste to musis preckat.
Este ked vracias viac ako 3x denne, mas velmi tmavy moc, fakt nevies do seba nic dostat, ze vsetko vyvracias a uz ta boli hlava... tak normalne mozes ist do nemocnice, ti tam daju kapacky, co ta postavia na nohy