icon

Vypadávanie vlasov počas tehotenstva. Ako tomu predísť?

huncut
20. nov 2007

Ahojte tehulky...no ak máte aj vy problém s nadmerným vypadávaním vlasov práve počas tehulkovania a máte nejaké dobré rady a recepty ako tomu predísť napíšte...určite pomôžete viacerým....

darka83
•
20. nov 2007

Ahoj, myslela som, ze vlasy maju pocas tehotenstva prestat vypadavat. Mne zatial padaju stale tak ako pred tym, trosku ma to zaskocilo, ze mozu vypadavat aj viac 😕

leni3
•
20. nov 2007

Ahoj huncut no pomoct ti mozem len tolko,ze ti poviem,ze nie si sama.Vlasy mi zacali vypadavat uz asi od 3.mesiaca a neprestavaju....sama sa za to az niekedy hanbim,ale zatial som ziadny recept na to nepocula,tak budem rada ak sa niekto pripoji a pomoze nam zufalim ☹

loss
•
20. nov 2007

aj mne velmi padaju vlasy tiez nemam ziaden recept ale uvitala by som nejaky

huncut
autor
•
20. nov 2007

NO dievčence, veruže ja som tiež počula že niektorým práve popčas tehu vlasy zhustli... u mňa je to opačne, v poslednom čase mi viac vypadávajú....
zabrať by mali vitamíny pre tehulky, také že materna či centrum a podobne, priznám sa, že ja beriem centrum ale nejako nevidím výsledky.....

loss
•
20. nov 2007

ja to neuzivam zevraj sa rodia velke deti
no dnes som si kupila magnezium tak uvidim ci sa nieco zlepsi

huncut
autor
•
20. nov 2007

veľké deti? no o tom som veru nepočula...ja ho užívam odporúčila mi to moja mama, nakoľko to obsahuje všetky vitamíny, ktoré miminko potrebuje a bez ktorých by sa nevyvíjalo tak ako treba atiež obsahuje železo, ktorého mám ja nedostatok....

elenita
•
28. nov 2007

no mne tiez vypadavaju priiiserne vlasy, od zaciatku tehu....este par tyzdnov a budem asi plesiva... 😅 ☹

jejke
•
29. nov 2007

To s tymi velkymi babatkami sedi
😉 pri prvom tehu som nebrala vitaminy az ku koncu ked som bola anemicka, pri druhom tehu ano a rozdiel medzi porodnou hmotnostou 1. a2.bol 1100g
Ja nemam taku skusenost, co sa temy tyka, ale toto snad pomoze:

http://www.babetko.sk/user/view_page.php?page_i...

nattie
•
29. nov 2007

aj ja budem o chvilu konkurovat Sinead O Connor - som nestastna 😖 a pritom by som sa mala zafarbit - vykukaju mi sedinky 😠

ja maternu uzivam 1tbl denne ale zmeny na pokozke alebo vlasoch som zatial nezaznamenala