icon

Vyrážky počas tehotenstva

lenka775511
8. okt 2025

Ahojte,včera večer som si objavila takéto vyrážky dolu na nohách pri členkoch a mám to aj na zadku a stehnách... veľmi som sa zľakla,kontaktovala som aj všeobecnú doktorku ale dnes mi nik nezdvihol,tak skúsim znova zajtra... nemáte s tým niekto skúsenosť čo by to mohlo byť? V rodine bola pred časom siedma choroba ale ja som bola po celý čas izolovaná...no bojím sa či som to ešte nemohla aj po čase dostať.Som v 16 týždni tehotenstva.... ďakujem

Vyrážky počas tehotenstva
anavixy
8. okt 2025

A gynekologa si nekontaktovala? V tehotenstve nemusis riesit len s obvodakom… siedma by mala byt aj inde nez len na nohach, ale takto tazko povedat. Alergicka reakcia nemoze byt? Svrbi ta to?
Zajtra skus riesit s dr, budu mudrejsi.

lenka775511
autor
8. okt 2025
@anavixy

A gynekologa si nekontaktovala? V tehotenstve nemusis riesit len s obvodakom… siedma by mala byt aj inde nez len na nohach, ale takto tazko povedat. Alergicka reakcia nemoze byt? Svrbi ta to?
Zajtra skus riesit s dr, budu mudrejsi.

@anavixy gynekológa som nekontaktovala...neviem možno to môže byť aj nejaká alergická reakcia.Rozmyslala som ale nič špeciálne iné som nejedla,jedine pizzu na ktorej boli aj šampióny ale takú som už počas tehotenstva jedla aj predtým a nebolo mi nič 🤷 tak neviem...ešte mi napadlo,že som sa posledné 3 dní sprchovala s tuhým sprchovacím mydlom, ktoré som predtým nikdy nepoužívala...ale neviem či by to mohlo vyvolať až takú silnú reakciu.Svrbí to celkom dosť... teraz večer ako som sa sprchovala tak som si všimla,že to už mám aj na prsiach 🥺 skúsim to zajtra poriešiť, snáď to nebude nič vážne

anavixy
8. okt 2025

Hm, ked sa to siri, tak to asi alergia nebude, myslela som, ci nemohlo nieco byt len na nohach (napr nohavice vyprate v novom prasku a tak, ale to teda nie). Skus zajtra obvolat lekarov, alebo rovno ist, ked ta to aj svrbi, nech ti aspon nieco na to svrbenie daju.. dak vediet, co zistis 🙂 drzim palce

lenka775511
autor
12. okt 2025
@anavixy

Hm, ked sa to siri, tak to asi alergia nebude, myslela som, ci nemohlo nieco byt len na nohach (napr nohavice vyprate v novom prasku a tak, ale to teda nie). Skus zajtra obvolat lekarov, alebo rovno ist, ked ta to aj svrbi, nech ti aspon nieco na to svrbenie daju.. dak vediet, co zistis 🙂 drzim palce

@anavixy napokon to dobre dopadlo 🙂 zhodnotili to,že pravdepodobne to bude len alergická reakcia...s gynekológom sme sa dohodli,že ešte počkáme čo to spraví cez víkend...a vďaka Bohu je výsyp preč.