Výsledky Tripple testu
Ahojte dievčatá, prosím Vás vyšli niektorej podobné výsledky z Tripple testu? A všetko bolo v poriadku?

@katka1357s áno, mala som riziko Down veľmi podobne. Išla som v ten deň ešte ku Grochalovi na morfo ultrazvuk a dala som si robiť Trisomy testy. Všetko v poriadku, dieťatko zdravé, nestresuj sa, a daj si urobiť ďalšie testy
@anonym_9838a3 ale ku Grochalovi sa objednáva až niekedy v 20 tt na morfo, či?
@katka1357s Daj nifty/ trisomyc proste nipt test spravit a mas hotovo na 95-98% a to uz mas velmi jasny vysledok, ze ci to je plany poplach.
@katka1357s buď si zaplatíš drahšie testy , približne od 500e vyššie , alebo ísť ku pánovi dr Grochalovi ku 20 týždňu . Ja som objednaná 21.11
@katka1357s buď si zaplatíš drahšie testy , približne od 500e vyššie , alebo ísť ku pánovi dr Grochalovi ku 20 týždňu . Ja som objednaná 21.11
@simca115 ja mám u neho termín 28.11. Vyšli ti zle výsledky na tripple testy?
@simca115 ja mám u neho termín 28.11. Vyšli ti zle výsledky na tripple testy?
@katka1357s nie , išla som aj na prvý , aby som mala istotu v obidvoch prípadoch
Mne vyšlo ešte horšie :D 25 rokov, 1:50 na DS. Dcéra je zdravá.
Choď ku Grochalovi a prípadne aj trisomy testy ak di dovolia financie. Ale ja som trisomy nemala. A keď sa nato spätne pozriem tak by to boli vyhodené peniaze.
kamoske to teraz vyslo rovnako, isla na trisomy a to bolo negativne..
@katka1357s áno, ale aj v 12 alebo 14tt. Môj zlatý gynekológ mu zavolal v ten deň, že je takýto problém, a zobral ma. Ale tie Trisomy/Nifty si daj hneď a máš pokoj...
@katka1357s áno, ale aj v 12 alebo 14tt. Môj zlatý gynekológ mu zavolal v ten deň, že je takýto problém, a zobral ma. Ale tie Trisomy/Nifty si daj hneď a máš pokoj...
@mediana a tie trisomy testy mi odoberie svoj gynekológ? Alebo ako to prebieha?
@mediana a tie trisomy testy mi odoberie svoj gynekológ? Alebo ako to prebieha?
@katka1357s áno, gynekológ 🙂
Choď ku Grochalovi a prípadne aj trisomy testy ak di dovolia financie. Ale ja som trisomy nemala. A keď sa nato spätne pozriem tak by to boli vyhodené peniaze.
@prettywoman1212 a nepamätás sa aké ai mala hodnoty z triple prosím?

@katka1357s áno, mala som riziko Down veľmi podobne. Išla som v ten deň ešte ku Grochalovi na morfo ultrazvuk a dala som si robiť Trisomy testy. Všetko v poriadku, dieťatko zdravé, nestresuj sa, a daj si urobiť ďalšie testy