icon

Výsledky z prvotrimestrálneho skríningu

miankass
12. júl 2021

Ahojte mamičky alebo budúce mamičky mam 20 rokov a vyšli mi takéto výsledky z prvotrimestralneho skríningu, myslite ze je to zle? Ďakujem,

Výsledky z prvotrimestrálneho skríninguVýsledky z prvotrimestrálneho skríningu
Strana
z2
martinoocka
13. júl 2021

@miankass tak ti nedali správnu informáciu, pokiaľ si platíš zdravotné poistenie alebo teda si študentka a platí ho štát za teba tak určite ti to preplatia. Keď už ti dali takú informáciu tak koľko by ta amniocenteza mala akože stáť? Nechcú ťa len nahnať na ten trisomy lebo doktorka ma z toho províziu alebo čo?

willy185
13. júl 2021

@martinoocka je mozne ,ze by si za tu amnio zaplatila,ak by si ju dala robit tam,kde jej ju lekar odporucil ( predpokladam sukromne centruma amnio by vykonali tam). Vtedy by mohla byt amnio spoplatnena ,inak si to tiez neviem vysvetlit🤷‍♀️ na druhej strane,ak ma babatko len vadu srdiecka,tak to neodhali ani amnio ani krvne testy🤷‍♀️

evaachesa
13. júl 2021

Tiež mám Dôveru a teda nešlo mi do hlavy aby tento zákrok nepreplatili, tak som to hľadala aj na ich stránke, no fakt som nič nenašla 🤔

sarka010
13. júl 2021

@miankass ahoj, pokiaľ si bábätko chceš nechať, nerieš žiadne testy
Ak teda rozmýšľaš, určite amnio, 100%, čítam co baby písali, nestretla som sa s tým aby to bolo spoplatnené, naozaj len niekde na súkromnej klinike, ale normlane v nemocnici, ak budeš mat papiere od gynekológa a ruším že potrebuješ aj z genetiky tak je to zadarmo
Ja som mala DS 1:89 tuším alebo 100 už si presne nepamätám + NT vyššie, niečo podobné ako ty
Držím palce v rozhodovaní, presne viem ako sa cítiš... Veľa síl 🍀❤️

miankass
autor
13. júl 2021

@sarka010 a ako si dopadla? Vlastne dieťatko?

20andrejka20
12. máj 2022

Je to staršia téma, dúfam že sa má dieťatko dobre. Ale k tým papierom od dr Juhasa. Jemu by som neverila už ani nos medzi očami! Verím že všetky negatívne recenzie ktoré má na Google sú pravdivé. Aj mne sa to stalo. Prvotrimestralny screening som mala u svojej dr, všetko ok, potom morfologicky u tohto pána. Napísal mi že chyba nosná kostička pričom pred tým bola, srdcová vada o ktorej sa zmienil až v papieroch pri konečnom výpočte na down. (Neni tam) Postrašil má rastovou retardáciou, pritom dieťa bolo o týždeň menšie, skeletalnymi displaziami a inými fajnotkami. Že človek má chuť si to skočiť pod prvé auto. Pošle ku geneticke a odporučí amniocentezu samozrejme u nebo. 3 dni absolútny stres panika, celé dni som preplakala kým som si dohodla kontrolný ultrazvuk u niekoho iného, a ten mi povedal že je len menšia o týždeň, ale inak úplne v poriadku. Urobil to už viacerým ženám! A samozrejme fotky, video? Žiadne vraj sa nedalo o hodinovej prechádzke nehovorím! Vyhnúť sa Juhamed a Juhasovi. Radšej inde a ak sa Vám to stane nevešajte hlavu treba to preveriť. Stres ostane až do konca tehotenstva neprajem to nikomu!

miankass
autor
12. máj 2022

@20andrejka20 presne tak, a ano babatenko moje ss ma vyborne musim poklopat ja som na morfo isla do sonoclin a spokojna

kvietok2021dt
14. júl 2022

ako si dopadla?

Strana
z2