Vyššia váha a kvôli tomu v 6. týždni nič nevidno v
Zdravis Vás otváram diskusiu lebo nenašla som nič takéto na presne môj problém. Dlho sme snažili o bábo a keď sa konečne už v tomto mojom veku 36 podarilo tak som strašne na pochybách a mam strach som v 6tt a doktor nevidí tam vôbec nič ze ale nevidno my ani maternicu dva x my robyl sono aj zobral krv a vyšlo až 2000 to hcg? Že to svedčí pre 5tt aj 4 dní že tehotná som určite ale není si istý ci to nieje mimomaternicove kontrolu my dal až 11steho dovtedy sa aj môžem aj zblaznit ze ak budem mat bolesti mam radšej utekať do nemocnice ze mam vysokú váhu stalo sa to už niektorej ze kvôli váhe nebolo vidno nič? Ze jeidne co tam vidí sú čreva vôbec tomu nechápem ma už staršie prístroje
@bosorka2302 áno ved aj mne prišlo až divne no nie ze nevidí tak to bude asi slabým prístrojom už je stary na dôchodku a nič sa mu tam nezmenilo
@adzy zmenila by som lekára a objednala sa súkromne k inému, pre tvoju pokojnú myseľ. Tiež som čakala, že napíšeš, že máš 130 kg, ale pri tvojej váhe by nemal byť problém. Držím palce, aby bolo všetko v poriadku
Autorka nehnevaj sa,ale niečo si zle pochopila. Lebo maternicu určite videl a detto,keď robil ultrazvuk cez pošvu, keďže maternica je na ňu hneď napojená. Najskôr ti povedal,že nevidí plod v maternici a nevidí ani vajcovody a nevie vylúčiť mimomaternicové. Nabudúce lepšie počúvaj. Lebo robíš z toho doktora idiota aj keď ty si najskôr riadne mimo.
@hyberncia no takže ja to mam v hlave v poriadku a viem dobre co povedal vôbec z neho nerobím idiota práveže som napisala ze odneho odísť nechcem toje môj prvý gyngo od kedy som na Slovensku takže pekných 15 rokov povedal jasne ze my nieje dobre ani vidno maternicu a veruže mal asi dosť starší prístroj kedze som bola dnes u sukromnika a videl to tam hneď takže tak!
Ja by som tiež odporučila vymeniť doktora, ja som otehotnela s podobnými kilami a teraz čo, neurobia ani preventívku? A okrem toho mal urobiť sono zo spodu, a nie cez bruško. Teda neviem ako robil ale pre tvoj kľud a starostlivosť by som išla k modernejšiemu dr. Držím palce a neboj, o dva týždne bude aj ❤️
@adzy blahozelam. Nech je vsetko v poriadku

@adzy určite chod súkromne niekam ak máš možnosť aspoň zoberú krv a budes vidieť či hcg stúpa alebo nie. Keď hej je to na dobrej ceste. Aby nevidel gynekológ maternicu som ešte nepočula. V 6tt nemusí vidieť gestacny vak ale maternicu?? Divne