Výtok a krvácanie v 9. týždni tehotenstva
Ahojte
Som začiatkom 9 týždňa tehotenstva
Do 7 tyždňa nebol žiaden problém čo sa týka tehotenstva
No začiatkom 8 týždňa som bola na kontrolu (vyšetrenie vaginálne sono ) všetko bolo v poriadku , srdiečko bilo
No po vyšetrení som išla na wc a zbadala som krv ,hneď som sa vrátila k svojmu dr. Zľakla som sa …spravil kontrolné sono ,všetko bolo v poriadku ,že to mohlo byt aj s toho vyšetrenia ,ale podal mi aj injekciu
Prišla som domov ale krvácanie po pár hodinách pretrvávalo,tak soľ zašla na pohotovosť (keďže bol piatok) tam ma dr. Skontroloval všetko bolo v poriadku ,podali mi sle infúziu a išla som domov
Všetko bolo c poriadku , po infúzii ešte pár hodín červenkasty výtok,ale prešlo to
Po víkende v utorok som bola u svojho dr.na kontrolu ,všetko bolo v poriadku
Kázal mi prísť o 2 týždne
No lenže vo štvrtok som trošku doma upratovala ( bežne domace prace kúpeľňa wc ,spálňa ) a išla som na wc a krv
Samozrejme som sa zľakla utekala ihneď svojmu dr. Našťastie tam bol , skontroloval ma , sono všetko v poriadku ,no dal i injekciu a povedal že ak by to pretrvavalo tak do nemocnice
Je sobota a ja mám stále taký ružovkasty výtok ,občas ešte kvapka krvy,,,ale to len vtedy keď viac chodím …keď som ležala nič …kŕče ani bolesti nemám , čisto iba ten výtok a občas kvapka krvy
Beriem utrogestan vaginálne ,dr mi kázal že teraz ho mám brat ráno a večer keď boli problémy , k tomu beriem dopegyt na tlak a ešte na anémiu tardyferon + kyselinu listovú … chcem sa spýtať máte niektorá s týmto skúsenosť ? Mám sa znepokojovať utekať znova na pohotovosť , alebo len kludovy režim doma, oddychovať a počkať ,pokiaľ by nebolo lepšie po víkende ísť radšej svojmu dr.
Ďakujem
@natalii1 len lezat žiadne upratovanie ja som riadne zakrvacala v 7tt som myslela ze potrat tiez som sa citlla ok druhe tehu chodila do prace o rodinu sa starala atd....ale.kedze som zakrvacala riadne nakazili kludovy rezim resp ci budem ležať doma.alebo.v nemocnici tak.som povedala ze doma kedze mam male dieta a poctivo som lezala dva týždne max som podala.jedlo dcere wc sprcha nic ine.muz po praci popratal.dom.zakladne veci vysávanie umytie podlahy atd..
Po.tyzdni som.lem.rychle jedla navarila a opat postel...bolo mi ľúto malej kedze.mala.jarne prázdniny a musela.byt doma.tak.isto.teraz.v lete kedze.stale.vacsinu dna.prelezim a.to som.27tt ;).
@zuzkaa1991 ďakujem
Na druhý deň rano som mala ešte taký ružový výtok , od vtedy chvalabohu nič …

@natalii1 len lezat žiadne upratovanie ja som riadne zakrvacala v 7tt som myslela ze potrat tiez som sa citlla ok druhe tehu chodila do prace o rodinu sa starala atd....ale.kedze som zakrvacala riadne nakazili kludovy rezim resp ci budem ležať doma.alebo.v nemocnici tak.som povedala ze doma kedze mam male dieta a poctivo som lezala dva týždne max som podala.jedlo dcere wc sprcha nic ine.muz po praci popratal.dom.zakladne veci vysávanie umytie podlahy atd..
Po.tyzdni som.lem.rychle jedla navarila a opat postel...bolo mi ľúto malej kedze.mala.jarne prázdniny a musela.byt doma.tak.isto.teraz.v lete kedze.stale.vacsinu dna.prelezim a.to som.27tt ;).