Výtok a svrbenie v 8 týždni
Ahojte, neviete či je to normálne, že mám taký biely výtok nie veľmi ale je kúsok a trápi ma svrbenie :( neviem čo s tým, umývam sa betadine ked mi to začne... dúfam že to nevadí som v 8tt a dúfam že to neni nič zlé... ďakujem
@anicka246 ja som mala takyto problem cele tehotenstvo...dr. mi na to davala vagin.cipky, tiez mi odporucala brat probiotika, tak skus aj to...vravela,ze v tehotenstve je to caste, lebo sa meni ph v posve
Po porode to zmizlo, ale to trapenie s tym taku dobu. 😖
Moze to byt kvasinkova infekcia, v tehotenstve su castejsie. Chod urcite k lekarovi.
Je to mykoza a v tehotenstve je veľmi časta, hlavne na zaciatku a na konci. Určite chod k lekarovi, predpise ti čipky...potom sa stále sprchuj - ak sa ti dá aj po každom cikani a hlavne nie v horucej vode, lebo vtedy sa kvasinky rozmnozuju - voda musi byt vlažna...obliekaj si bavlnene, najlepsie biele nohavicky, nejedz cukriky, ani žiadne sladkosti.
Dakujem vám za odpovede, ale to je to že som objednaná na 28. 2. inak má staále plno... nebude to vadiť ked pôjdem až takto neskoro, dúfam že to nijako neublíži bábu..
blbina nepomohlo nič ONI stále parazitujú len si zmierniš svrbenie pomôže MMS
ahoj mna to trapilo pocas celeho tehotenstva skoro, urcite chod k lekarovi da ti nejake cipky..mne pomohli na isty cas...
tu je stránka a aj knižku ti pošle v elektronickej forme prečítaj si ju a potom sa rozhodneš, mám známych a to s vysokoškolským vzdelaním a užívajú to. to čo som napísala je len kvapka, ale ešte niečo keď som porodila dcéru som po mesiaci bola strašne unavená a zničená stále som spala a nemohla som ani chodiť tak ma boleli kolená, objednala som sa na vyšetrenie, zistili mi že mám zlatého stfylokoka to čo je od kial, to je z pôrodnice je tam samá baktéria ale dala mi lieky a za 3 dni sa mi tak uľavilo to sa nedá opísať teším sa a aj sa budem som na to po zdravotnej stránke spokojná
ja ti môžem knižku tak isto preposlať

@anicka246 Ked to svrbi, tak s tym urcite chod k lekarovi! Na tvojom mieste by som sa s Betadine urcite neumyvala....v tehotenstve je pokozka velmi citliva! Nemozes vediet, co prave vyvola alergicku reakciu. ( u mna prave jod) Doki ti urcite da nejake cipky. Nic nepodcenuj v tehotenstve.