icon

Výtok po sexe v tehotenstve

artemis64
13. feb 2025

Ahojte, som v 8tt a za posledný mesiac sme mali s mužom 3x sex... Vždy na druhý deň po ňom mávam chvíľu hnedý výtok, ktorý postupne akoby mizol a vyčistil sa. Stretli ste sa s niečím takým a ak nie, myslíte, že to môže súvisieť so sexom a prekrvaním danej oblasti? Pred rokom som prekonala tubárne tehotenstvo, teraz je to už chvalabohu normálne v maternici, ale aj tak som možno až prehnane citlivá na hocijaký prejav niečoho netypického. Ďakujem 🙂

klejkaez
13. feb 2025

@artemis64 hnedý výtok po sexe = výstražný prst.

simona1998
13. feb 2025

@artemis64 raz by som mala hnedý výtok po sexe tak by som ho stopla . Za mňa určite nie ak je takéto spinenie a hlavne v takomto skorom štádiu . Ja som 13tt a sex sme nemali od zistenia tehotenstva .

klejkaez
13. feb 2025

@simona1998 detto 🫶🏼

thirstymonk
13. feb 2025

Výtok má byť jedine priesvitný a nemá smrdieť. Tiež som to zisťoval, lebo manželka mávala po sexe, zvlášť v začiatku tehotenstva.

artemis64
autor
13. feb 2025

Ono "normálny" sex to bol len raz a potom 2x spoločná masturbácia s orgazmom. Príde mi to, akoby mi prekrvenie tej oblasti nerobilo dobre... Pred tehotenstvom sa mi nič také nedialo. Ďakujem za všetky rady, dáme si pokoj a spomeniem to aj doktorke keď tam najbližšie pôjdem.

sisska96
13. feb 2025

Tak máš hnedý výtok by som nesexovala......

simona1998
13. feb 2025

@artemis64 orgazmus=stahovanie maternice . Opakujem sa , ak mám hnedý výtok dala by som stopku

zuzkaa1991
13. feb 2025

@artemis64 ja som koncim 6tt uz dvakrat som tak skončila na pohotovosti a to nemáme sex odkedy sme.sa dozvedeli aj ked nemam žiadne tazkosti do včera prvýkrát som.zakrvacala velmi ale urcite by som na isty cas na vasom mieste nemala sex....pri prvom tehu sme nemali sex cele.🤦‍♀️🙈.to boli stavy ale prvoradé bolo dieta donosit

artemis64
autor
13. feb 2025

Ďakujem za všetky rady. Samozrejme, nebudeme to viac pokúšať, len som si chcela byť istá, že to naozaj môže byť tým a nenamýšľam si to.

anavixy
13. feb 2025

Hnedy vytok = slabe krvacanie. Ked mas hnedy vytok LEN po sexe, tak nad tym netreba vela premyslat, samozrejme to ma suvis. Porad sa s gynekologom.

klejkaez
13. feb 2025

@artemis64 to tým orgazmom. Sťahovanie maternice, keď spinis môže vyvolať i predčasný potrat/ pôrod. Vážne.spytaj sa svojho gynekológa