Výtok v 20. týždni
Ahojte, mamicky. Prave som sla do sprchy a vsimla som si na gatkach vytok. Nebol to vsak klasicky vytok, bolo to velmi huste, vyzeralo to ako zelatina. Bolo to bielej farby, take akoby priesvitne a mozno jemne zltej farby. Mate s tym niektora skusenost, prosim? Som v 20tt minuly tyzden som bola na kontrole, doktorka mi robila velky ultrazvuk a vsetko bolo v poriadku. Akurat babatko vo mne sedelo, takze mam prist o 2 tyzdne znova. Citila som sa dnes normalne, akurat ma dost bolela hlava, tak som polovicu dna prelezala. Ked mi bolo lepsie sla som do obchodu, za hodinu som bola spat a dala varit veceru a sla rychlo do sprchy. Dakujem.
super, dakujem 🙂 nikdy som sa s niecim takym nestretla, tak som nevedela, ze co to je.. zapach som necitila..
no asi 1x1cm.. nebol to sice presne stvorec, ale myslim, ze tento rozmer to mohlo mat
@hviezdickka ani ja by som nevedela ale od kamky mam pozicanu velmi dobru knizku,kde su pisane vsetky priznaky v tehu a tento patri medzi jeden z nich...a trva cele tehu,niekomu viac,niekomu menej... 😀
To je v poho...to je malinko....mne takto odisla zatka, ale toho bolo podstatne viac
na papieri som si nic nevsimla.. teraz prvykrat som to uvidela a sla som do sprchy, nepotrebovala som na wc, takze som sa neutierala len sprchovala.. dakujem vam, dievcata 🙂

@hviezdickka pokial nezapacha je to v pohode,je to tzv.leukorea,biely vytok z posvy...v tehu je to normalne aj ja to mam,cele tehu musim pouzivat mensie vlozky...