icon

Výtok v tehotenstve a neisté uchytenie

3. apr 2025

Zdravím všetky mamičky, chcela by som sa opýtať.
Menzes mešká 8 dní, tehotenský test pozitívny.
Bola som u gynekológa, hneď mi povedal že sa mu nepozdáva výtok, aj to že mám bolesti.
Na utz mi ukazoval celú sliznicu maternice, vraj je zhrubnutá . V maternici niečo našiel, čo by mala byť teda tehotnosť, ale povedal mi k tomu že sa mu nepozdáva uchytenie.
O 5 dní mi kázal prísť znova, s tým že "môže sa to neudržať".

Mali ste to niektora podobne ? Ako to nakoniec dopadlo ?
Výtok nie je s prímesou krvi.

Ďakujem za všetky skúsenosti.

colsami
3. apr 2025

8 dni po meskajucej ms je hrozne malo na to, aby nieco naozaj na usg videl. Takze treba len cakat do dalsej kontroly, tam nic ine nevymyslis.
Drzim palce.

danniiee8
3. apr 2025

Ahoj, ja som mala tiež bolesti a mne doktorka povedala, že to môže byť z hormonálnych zmien a z toho ako mi rastie maternica a opiera sa o vajecnik alebo také niečo.. a ak aj videl iba ,,niečo" kľudne to môže byť zatiaľ iná gestacny vak, ani mne hneď nevidela viac. A vytok je vraj tiez normalny na začiatku tehot., samozrejme tvoj lekár vie toho viac keď to všetko videl.
držím palce 🙂

januska12323
3. apr 2025

Bola si tam príliš skoro to je celé.

nevenka
3. apr 2025

Naco je dobre toto strasenie? 🙄.
Tak ak mas daky vytok, tak ma urcit, ci je normalny, ten tehotensky, zvyseny, alebo je patologicky a urobit vysetrenia, vyter napr. a liecit.
To, ci sa uchytilo spravne, uvidis az ovela neskor. Ja by som tehotnej zene nic taketo nehovorila, take uvahy, len tak vseobecne, ze je to skoro a zavisi teraz od Tvojho tela a toho embrya, je to na prirode.
Bolesti su bud hormonalne, alebo fyzicke, ako rastie sliznica, maternica, vsetko sa roztahuje.
Mna vzdy bolelo pocas kazdeho tehotenstva a ci uz v zaciatku alebo neskor. A vsetko bolo ok.

zobaka
3. apr 2025

neviem preco ta doktor strasi, pokial nekrvacas malo by to byt v poriadku

kiki68
3. apr 2025

Tieto skore usg su na dve veci, to je iba pre strach, bud o 2 tyzdne Bude vsetko oki, alebo nie . Priroda spravi podla seba