Výtok v tehotenstve a neisté uchytenie
Zdravím všetky mamičky, chcela by som sa opýtať.
Menzes mešká 8 dní, tehotenský test pozitívny.
Bola som u gynekológa, hneď mi povedal že sa mu nepozdáva výtok, aj to že mám bolesti.
Na utz mi ukazoval celú sliznicu maternice, vraj je zhrubnutá . V maternici niečo našiel, čo by mala byť teda tehotnosť, ale povedal mi k tomu že sa mu nepozdáva uchytenie.
O 5 dní mi kázal prísť znova, s tým že "môže sa to neudržať".
Mali ste to niektora podobne ? Ako to nakoniec dopadlo ?
Výtok nie je s prímesou krvi.
Ďakujem za všetky skúsenosti.
Ahoj, ja som mala tiež bolesti a mne doktorka povedala, že to môže byť z hormonálnych zmien a z toho ako mi rastie maternica a opiera sa o vajecnik alebo také niečo.. a ak aj videl iba ,,niečo" kľudne to môže byť zatiaľ iná gestacny vak, ani mne hneď nevidela viac. A vytok je vraj tiez normalny na začiatku tehot., samozrejme tvoj lekár vie toho viac keď to všetko videl.
držím palce 🙂
Bola si tam príliš skoro to je celé.
Naco je dobre toto strasenie? 🙄.
Tak ak mas daky vytok, tak ma urcit, ci je normalny, ten tehotensky, zvyseny, alebo je patologicky a urobit vysetrenia, vyter napr. a liecit.
To, ci sa uchytilo spravne, uvidis az ovela neskor. Ja by som tehotnej zene nic taketo nehovorila, take uvahy, len tak vseobecne, ze je to skoro a zavisi teraz od Tvojho tela a toho embrya, je to na prirode.
Bolesti su bud hormonalne, alebo fyzicke, ako rastie sliznica, maternica, vsetko sa roztahuje.
Mna vzdy bolelo pocas kazdeho tehotenstva a ci uz v zaciatku alebo neskor. A vsetko bolo ok.
neviem preco ta doktor strasi, pokial nekrvacas malo by to byt v poriadku
Tieto skore usg su na dve veci, to je iba pre strach, bud o 2 tyzdne Bude vsetko oki, alebo nie . Priroda spravi podla seba

8 dni po meskajucej ms je hrozne malo na to, aby nieco naozaj na usg videl. Takze treba len cakat do dalsej kontroly, tam nic ine nevymyslis.
Drzim palce.