Vyvolavanie porodu, balonik, tabletka + Triaška, nevolnosti 41tt
Ahojte maminky, som momentálne 40t+5, termín som mala vypočítaný na 12.1 ale ešte stále čakáme.. na kontroly chodievam kazde 3 dni a je všetko v poriadku, zajtra nastupujem už do nemocnice a začnú mi porod vyvolávať..
Vie mi niektorá z Vás povedať, čo ma čaká? Povedali mi ze začneme balonikom, potom nejaká tabletka zo spodu, tak ma.len zaujima, ci to je bolestivé a ci sa to dá vydržať v pohode alebo sa mam pripraviť poriadne na nepríjemnú bolest..dcérka prisla o týždeň skorej a tak pekne postupne, tak preto ma toto zaujima.. som už 2 aj pol týždňa otvorená len na 1 pršalo a skúšali sme všetko, nepomáha nic, dokonca mi robili aj ten hamiltonov hmat a to tiež nepomohlo..zatka mi odchádzala tak nejak akoby postupne, bolesti mávam tiež len sem tam ale žiaľ nie v intervaloch..
Co ma este zaujima, nemala niektorá z Vás takto ku koncu už nevolnosti, triašku a celkovo nebolo vam už zle?
Posledný týždeň zažívam toto na dennej báze, ale keďže som mala všetky výsledky dobre, nejak extra to neriešil nikto v nemocnici..ďakujem vám za odpovede
Mne týmto spôsobom vyvolávali pôrod po MA a ja som z tabletiek mala zimnicu, trochu nevoľnosť a bola som veľmi spava, porodila som na druhý deň v noci.
@michaela329 ja tieto stavy mam ešte teraz, doma.. tak som zvedavá co.to somnou spravi zajtra, pozajtra :/
Len dodám, tieto nevolnosti a triasky mam teraz, ešte kým mi porod nevyvolavaju...mala ste to niektorá takto?
Pri zimnici obyčajne chýbajú minerály, dopĺňaj elektrolyty pre tehotné a potraviny bohté na vitamín C.
Ten balónik bol nepríjemný ale hlavne kvôli tomu tráviacemu koncu inak to bolo úplne v pohode, žiadne problémy, museli mi ho ale zaviesť dva krát, prvý nepomohol, no mne vyvolávali pôrod v 36tt, bola som pred zavedenim otvorená na 2prsty
@anonym_autor Mne tiež zaviedli balónik, no ja som mala inú situáciu, v 15+1tt kvôli zadržanemu potratu, a mňa to bolelo veľmi, najhoršia bolesť v mojom živote, mala som to 24h a nakoniec mi pomohol, dávali mi maximum na bolesť a stále som ju cítila, sestričky mi pomáhali chodiť na WC,nevládala som ani chodiť
Keby neprejde triaska, chod uz teraz radsej. Nech pozru ci si ok. Za mna tabletku a nizsiu davku, nech to neni potom velmi intenzivne. Asi najskor rupne voda z tabletky, ale mozno sa aj nic nestane. Uvidis sama
Ja som zazila vyvolavanie 4 dni, balonik, tabletky, podla mna aj hamilton o kt mi nikto nepovedal, mam pocit ze mal vo mne prsty uplne kazdy, 3 krat do dna pasy, niekedy aj 4, nedialo sa so mnou nic...cize kazdy ma ine skusenosti kazde telo inak reaguje, prosim nestresuj sa tu zbytocne cudzimi pribehmi v nemocnici ti aj tak vsetko vysvetlia a budu postupovat ako to bude pre tvoj pripad potrebne, drzim palce a prajem vsetko aby dopadlo najlepsie
Mne chceli vyvolavat tiez balonikom, ale povedala som, ze sa bojim, tak mi iba urobili hamiltonov hmat okolo 10tej a okolo 12stej uz zacinali pomaly kontrakcie. :D

Mne týmto spôsobom vyvolávali pôrod po MA a ja som z tabletiek mala zimnicu, trochu nevoľnosť a bola som veľmi spava, porodila som na druhý deň v noci.