Z čoho ma bolí v okolí žalúdka?
dobré ránko.prosím vás ženy,mám zvláštnu bolest v okolí žaludka,teda aspon si myslím,že to je tam.ja vám to popíšem po lopate 🙂 nižšie pod prsiami v strede brucha mám citlivé miesto,ako keby som tam mala svalovicu,ked sa chcem postavit alebo vstať s postele je to taká podobná bolest.ale ked ležím a hladkám si to miesto,tak to mám také citlivé až miestami trošku bolestivé ja vobec neviem čím to je.možno s podprsenky,z rastúceho bruška,,,fakt netuším.prosím vás neviete náhodou čím to je a čo to vlastne je?ďakujem.
Ja som mala takú bolestivú kožu až ma štípala medzi prsiami a žalúdkom.VVlastne na mieste kde sa koža ako keby prehýbala v pomere k rastúcemu brušku.Tak mi bolo najlepšie keď som ležala lebo sa koža trochu vyrovnala a najhoršie keď som sedela.Veľa som sa aj krémovala ale ani to mi nepomáhalo.Až keď mi bruško trochu kleslo nižšie sa to stratilo.Ale nepýtala som sa na to lekárky.Skús sa poradiť môže to byť aj niečo iné keďže každá z nás je individuálny prípad. 🙂
Ahoj Mirka, ja som mala podobné bolesti pri žlčníkových kameňoch, bola som na operácii žlčníka 4 mesiace po pôrode a bolo všetko ok, teda po probléme 🙂
ani ja nechcem strašiť, mne sa nejak takto vredy žalúdočné...😅
AHOJ TA BOLEST MOZE BYT Z PODZALUDKOVEJ ZLAZY CHOD NA GASTRO TAM TI POVEDIA VIAC
No ja som to mala tiež, nikto nič nezistil a napokon na gynde zahlásili, že sa mi rozťahujú rebrá vplyvom rastu bábatka (orgány sa posúvajú vyššie atď...mala som pred otehu len 47kg, takže vraj sa to pri takej nízkej váhe stáva)...Zmizlo to samé 😉

Ahoj Mirka,nemyslim ze tato bolest je sposobena tvojim tehotenstvom,nakolko este asi brusko nemas az tak vysoko,aby ti tlacilo na zaludok,to estelen pride.Skus si na par dni upravit stravu,alebo spavat v inej polohe.Ak by ti bolesti pretrvavali,tak radsej navstiv lekara a o svojom probleme mu povedz.Vela stastia a malo zdravotnych komplikacii.