icon

Z čoho môže byť bolesť na pravej strane v 23 týždni?

lulu19
22. nov 2010

ahojte baby mpzete mi poradit mam bolesti na pravej strane v podbrusku ,ale nie su celodenne hlavne vtedy ked idem cikat alebo ked idem na velku ze potlacim takk vtedy to citim a potom este nejaku dobu .chcem sa spytat ci to moze byt este z operacii z laparky ma operov ked som bola v 4 -5 tt.ale dnes som v 23 tt tak neviem ci to moze byt este z toho .ze co by sa tam urobili zrasty.ak by mi niekto vedel poradit budem mu vlmi vdacna .dakujem

lulu19
autor
22. nov 2010

ziadna nema skusenosti nevie mi poradit ☹ ☹ ☹

pikha
22. nov 2010

@lulu19 to moze byt kadeco, kludne slepak napriklad, ked ta to boli chod pekne k lekarovi 🤐 to bude najistejsie

lulu19
autor
22. nov 2010

dakujem ved aj idem len som chcela vediet ci nahodou to nema este niektora alebo si s tym niekro nepresiel

feb13
22. nov 2010

Osobnu skusenost s tym nemam ale po operacii to kludne moze byt, hlavne ked maternica rastie a vsetky tkaniva sa tam natahuju... mam znamu ktora mala operovany slepak a neskor gyn. lap. a tiez mava bolesti pri malej aj velkej potrebe. Teoreticky to moze byt aj drazdenie slepaka rastucou maternicou, co po porode zvycajne prestane, ale skor si myslim ze je to od operacie a ak ta to v beznom zivote neobmedzuje a dokazes s tym zit tak netreba to nejako riesit. A ked treba, tak asi tiez az po porode ale vtedy to mozno aj samo ustupi.