Zachráni mi Medrol bábätko?
Som tu nová zistila som že som tehotná 🤰 lekár mi predpísal od začiatku pozitívneho testu medrol 2x4 mg denne . skúsenosti s tým či to zachráni bábätko? mám za sebou viac MA.
@ab727 to je super gratulujem takže ma do seba niečo tento liek? Ja mám taký strach už nechcem ďalšie sklamanie
No ak bol problém v cytokínoch tak zrejme áno,ale s istotou to nepovie asi nikto,len sa to sledovalo a upravovalo sa dávkovanie,ďakujem😉,treba myslieť pozitívne držím palce🍀🍀🍀
Ja som abs. vysetrenie na reprodukcnej imunologii a uzivam 8mg medrolu rano, dr povedal ze je to malicka davka. Tak ak ti to naordinovali, uzivaj 🙂 Som po 2och biochemickych, tc len 5tt+3, tak uvidim ako to dopadne, snad do tretice vsetko dobre. Drzim palce, medrolu sa neboj😉
@ab727 ahoj, prosim ta mala si nejake nežiadúce účinky po vysadení medrolu? Ja som ho brala do cca 14tt kazdy den a od 14tt do 19tt som ho postupne podla plánu imunologicky vysadzala, teda od 19tt som bez medrolu. Momentalne som v 23tt, ale uz asi dva tri tyzdne ma bolia nohy (svaly v nohach) akoby som mala silnu svalovicu, neviem sa ani zo zeme postavit ked si sadnem na zem, aj ked si sama na stolicku tak sa musim podoprieť lebo ma to bolí, neviem ci to neni z toho… nemala si nieco podobne? Dufam, ze to babatku nemohlo uškodiť to vysadenie medrolu… 🙏 Dakujem ❤️

Brala som medrol max 8mg na deň,postupné znižovanie,ukončenie liečby v 20tt,momentálne som 36tt,mala som zvýšené cytokíny,bola som po dvoch MA