icon

Začiatok tehotenstva a Covid-19

12. nov 2021

Ahojte , dnes som zistila ,že som tejotnazmala by som byť v 5.tyzdni,no na 99 percent som pozitivna, kedze môj manžel je tiež a celý čas sme spolu v karanténe. Ma niekto skúsenosť s tým,že ste boli pozitívne v skorom štádiu tehotenstva a bábätko bolo v poriadku ? Celý čas sa nad tým trápim 😔

erikavasilova
12. nov 2021

Nikde nieje napísané že keď budete spolu v karanténe musíš byť aj ty pozitívna ;) daj sa otestovať....

zapalkazapalkova
12. nov 2021

Ahoj, ja som zistila ze som tehotná a v ten deň prišiel manžel s Covidom a na ďalší deň to uz chytilo aj mňa a syna. Bola som asi v 4.-5.týždni. Mala som aj teplotu 39 jeden deň.... Tiež som rozmyslala, ci bude všetko fajn, ale starostami sa nič nezlepsi, takze zbytočný stres. A teraz uz máme doma uplne zdrave 2 mesacne babatko 🙂.

vanda323
12. nov 2021

@zapalkazapalkova Jeej Blahoželám k bábätku

kikush2000
13. nov 2021

Teraz už nič nenarobis, musíš dúfat že to bábätku neublíži keďže tento variant je nebezpečnejší. Zavolaj gynekológovi alebo obvodnému a povedz mu že si pozitívna, nech ti odporučí lieky keď by sa ti stav zhoršil, aby si bola pripravená a mala ich doma. Minimálne Paralen na horúčku. Držím palce aby si nemala ťažký priebeh a neskončila v nemocnici a aby ste s bábätkom boli ok.

zapalkazapalkova
13. nov 2021

@vanda323 dakujem 😊

petruska21
13. nov 2021

Moja ja som na tom podobne, už vlastne 10 dni mám COVID zajtra nám konci karanténa a dnes som zistila že som tehotná pravdepodobne v 6tt. Ja som mala dosť ťažký priebeh teplotu našťastie do 38,0, kašeľ, bolesti svalov kĺbov úplne som nevládala, užívala som dosť paralenov od bolesti, antibiotiká, lieky od kašlú ... ja sa tak bojím 🙏🙏🙏 ale verím že bábätko bude v poriadku ❤️ A zdravé ❤️

eliza333
23. mar 2022

@petruska21 ahoj akurát som natrafila na tuto tému a týka sa ma ;( preto ti píšem ako sa máte s bábätkom a tak

tanusenka
23. mar 2022

Och ja som sa rana dozvedela ze som tehotna a vecer mi prisla sms ze so pozitivna na covid…

petruska21
23. mar 2022

@eliza333 ahoj máme sa dobre už som v 25tyzdni 🙂 ale COVID si ma našiel aj druhý krát v 20tyzdni a vtedy v 6 týždni ... mám pár problémov, ale spojitosť s covidom to pravdepodobne nemá 🙂 držím palce nech všetko dobre dopadne a bábätko je zdravučké 🥰

eliza333
24. mar 2022

@petruska21 ďakujem za upokojenie a prajem krásne a bezproblémové tehotenstvo ❤️