icon

Zákaz sexu v tehotenstve

12. okt 2021

Ahojte. Mame chulostivy problem 😏 som v 19tt a od zaciatku tehotenstva mame zakazany akykolvek sex. Vidim a vnimam, ze sa nas partnersky vztah meni. Snazim sa "ako sa da" 😁 ale je to naozaj slaby odvar. Ak sa nehanbite, vedeli by ste mi poradit nejake super pomocky pre chlapa, aby sme si to "nic" 😁 okorenili? Poznam akurat nafukovaciu Ancu, to vsak neprichadza do uvahy... ani neviem, co mam hladat a co je osvedcene. Budem vam velmi vdacna

leona45
12. okt 2021

My sme tiez nemohli mat sex. Mne uz ani nechybal a muz sa vie aj sam vynájsť. Hlavne je teraz donosit babo

deti95060810
12. okt 2021

už len vydržať... asi ručná práca, čo iné ti zostáva...😉

klejkaez
12. okt 2021

Ja mam od začiatku zákaz. Rôzne praktiky su, k nim stačí nejaky olejcek, lubrikant, spoločná sprcha + intimnosti.
A je o zážitok postarané 🙂

autor
12. okt 2021

@leona45
Urcite to nebudeme riskovat, o tom ani on nechce pocut, ja detto. Skor mi napadla ta pomocka ....videla som taku gumenu pipinu (no neviem to krajsie nazvat 🤣 ) ale absolutne neviem, ci to k niecomu je....len ako taky doplnok k tym uz "znamym veciam", mozno ma niekto nieco overene. Pre zenu mi napada XY veci, ale opacne nic 😃

mariska1989
12. okt 2021

Existujú umelé v....a buď sú vibračné alebo nie, možno by som aj to vyskúšala 😁 môj ju má -kúpila som mu ju ja do roboty ,keďže chodí na dlhšie a pozdáva sa mu to 😂 som mu povedala dúfam že sa do nej nezalubiš☝️ je mäkká a ma viac vibračných stupňov a je v takej tube že by človeka nenapadlo že tam je umelá v....a😁

autor
12. okt 2021

@mariska1989 dakujem 🙂 take nieco som myslela, to je na styl vibratora len pre muzov?

deti95060810
12. okt 2021

@mariska1989 do roboty?

mariska1989
12. okt 2021

@deti95060810 áno .nenápadne to je 😁

marseillefan
12. okt 2021

Myslím, že tieto veci musíš konzultovať s partnerom... nie každý chlap sa bude robiť do umelej vagíny resp. umelej anče. Mne by to napríklad prišlo trošku lúzerské...
Nehovoriac o tom, že úplne postačí pustiť si dobré péčko a urobiť sa rukou.
A druhá vec - nemôžeš ho urobiť rukou ty? Alebo aj ústami... veď to plodu nemôže poškodiť.

autor
12. okt 2021

@marseillefan
Pravda, takto fungujeme na zaciatku. Chcela som len tip na nieco, co s nim mozem vyskusat a bude to pomocka pre chlapa. Pre zeny ich je mnoho a mam pocit, ze je to take beznejsie a otvorenejsie, nez u muzov, nechcem mu to hodit na postel "paci sa, tu si pomoz sam"

mariska1989
12. okt 2021

@deti95060810 áno keď je na ubytovní je mimo sk 😁 býva sám na izbe

mariska1989
12. okt 2021

Takéto som kúpila ja, dávam len ako to vyzerá v obale až náhodou 😁

michaela789
13. okt 2021

A on sám povedal že sa mu klasika, "ručne-stručne" a orál, zdajú nudné? Či je to len tvoja domnienka?
Môj manžel 1000x radšej prijme dotyky odo mňa a keby som mu doniesla umelú mindžu, asi by sa popravde aj zahanbil 🙈 kúp si pekné prádlo, ktoré ti vyzdvihne tehotenské prsia, trochu makeup, vlasy a pekne sa mu povenuj.... Možno bude stačiť také niečo.

anjelicek26
13. okt 2021

Tak ako zakazal vam lekar aj anal 😅 Pokial viem je sex v tehu zakazany hlavne kvoli zaneseniu infekcie a buchaniu do krcku... ked sa bude muz drzat na uzde, tak by to malo ist...