icon

Zamlčaný potrat: Ako dlho trvá krvácanie?

sisinkaaaa
21. mar 2026

Ahojte prestal sa mi vyvíjať plod v 8tt a bola som v nemocnici na vyčistení dali mi lieky a stále krvácam ..povedzte mi ktorá to zažila takto formou liekov koľko po prepustení z nemocnice ste ešte krvácala ... A vyšla mi dnes ( 2 deň po prepustení) taká obrovská blana sýto červená .. čo to je?

anonym_4ace54
21. mar 2026

Ahoj. Krvacala som 4 dni po podani misoprostolu, ale mala aj teploty. Potom som sla spat do nemocnice, uz s podozrenim na sepsu. Bola som ale vyssi tyzden. 2 dni su myslim v poriadku, ak nemas dalsie komplikacie, ale po 3-4 dnoch sa treba ukazat u gynekologa na KO

alison11
21. mar 2026

@sisinkaaaa Mne keď také kusy šli von ešte v nemocnici tak mi krvácanie zastavili až potom pustili domov ja mám poruchu zrážanlivosti krvi a aj lieky už od hematologa na zastavenie keď sa mi tak spustí menzes,že sa nestíham utierať a idú akoby kuracie pečene von.

malinka158
Dnes o 09:34

Ja som krvacala asi tyzden. Prve 3-4 dni dost intenzivne. Potom skor uz iba spinenie.

sisinkaaaa
autor
Dnes o 09:40
@alison11

@sisinkaaaa Mne keď také kusy šli von ešte v nemocnici tak mi krvácanie zastavili až potom pustili domov ja mám poruchu zrážanlivosti krvi a aj lieky už od hematologa na zastavenie keď sa mi tak spustí menzes,že sa nestíham utierať a idú akoby kuracie pečene von.

@alison11 mne tiež pred dvoma dňami taký kus asi 7cm