Zamlčaný potrat - ako to celé zvládnuť?
Žienky ako ste to znášali ? Tento týždeň som postúpila už kyret keďže sme už čakali 7 týždňov a potrat sa mi nespustil sám 😢. Je mi to tak neskutočne ľúto lebo na bábätko som sa veľmi veľmi tešila a teraz má niekedy chyty panika že prečo práve ja 😢 čo robiť alebo ja neviem aby som to tak zle neprežívala 😢
Ja som prišla o bábo v 23 TT.. Vedeli sme už aj pohlavie, pomaly sme sa chystali kupovať vybavicku. No osud to zariadil inak 😢😢😢 To, aké vytúžené to dieťatko bolo tu nejdem ani rozpisovať, nakoľko po 2 ročnom neúspechu sme podstúpili IVF.. 😢 Viem, že je to ťažké, všetko chce čas a ja zatiaľ druhé nečakám, ale pri normálnom fungovaní ma drží nádej, že raz budem detičky mať.. Držím palce a veľa síl 🙏

Juj moja viem ako sa citis 😟 presne bude tomu v maji rok co som si tumto presla....prerevala som aj dva mesiace po nociach kym som sa dala dokopi....a boli to stale aj ked uz menej....podarilo sa nam o5 otehotniet a dnes uz cakam kazdu chvilu na porod...myslim ze toto dalsie tehotenstvo ma postavilo na nohy...
Vraveli mi ze dietatko si vybera rodicov a prve tyzdne sa rozhoduje ci snami ostane alebo nie...bolelo aj boli to velmi...