icon

Zaostávanie v raste v 23. týždni

nella130
12. dec 2014

Ahojte, chela by som sa opytat ci ma niekto skusenost s tym, ze mu lekari na zaklade morf.usg povedali, ze plod zaostava v raste o 3-4 tyzde, alebo ze ma rucicky a nozicky kratsie nez ma mat. Mam totiz tento problem, ze mam hranicne prietoky pupocnika a tym padom je zrejme babatko podvizivene. Povedali mi, z emoze kedykolvek umriet a nebodaj ak dostanem sepsu, tak aj ja. Rada by som vedela vase nazory a skusenosti. Moze to este dorast, alebo to bude gen. vada...alebo hocico, co o niecom takomto viete. dakujem

Strana
z2
marianna9630
22. dec 2014

ja som porodila teraz v juli a babatko meskalo asi 6 týždnov, bola som aj v nemocnici kvoli prietokom, ale tam mi ziadna liecba napomohla,ani fraxiparin,ani magnezium, jedine,co velmi pomohlo bolo uplne vylucenie kofeinu. Potom sa prietoky zlepsili,mala sice uz nedorastla,porod museli vyvolat v den terminu kvoli nalemu mnozstvu plodovej vody,co svedci pre malo vyzivy babatka, narodila sa 2300 a 46 cm,velmi malicka a chuducka,no uplne donosena, teraz mame pat mesiacov a 7 kil 🙂 a nikdy by som sa jej nevzdala ani pocas tehotenstva, kedze tvrdili, ze moze mat nejaky problem.

nella130
autor
25. dec 2014

ahojte, takze po tychto straseniach lekarov to nakoniec dopadlo ako vraveli..malemu vcera na Stedry vecer prestalo bit srdiecko a ja uz dnes v nemocnici cakam na ten strasny potrat mojho synceka. dakujem Vam aj napriek vsetkemu za vsetky rady.

adush123
25. dec 2014

@nella130 to mi je luto.vela sil prajem.

miskamicha
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2