Zaostávanie v raste v 23. týždni
Ahojte, chela by som sa opytat ci ma niekto skusenost s tym, ze mu lekari na zaklade morf.usg povedali, ze plod zaostava v raste o 3-4 tyzde, alebo ze ma rucicky a nozicky kratsie nez ma mat. Mam totiz tento problem, ze mam hranicne prietoky pupocnika a tym padom je zrejme babatko podvizivene. Povedali mi, z emoze kedykolvek umriet a nebodaj ak dostanem sepsu, tak aj ja. Rada by som vedela vase nazory a skusenosti. Moze to este dorast, alebo to bude gen. vada...alebo hocico, co o niecom takomto viete. dakujem
ahojte, takze po tychto straseniach lekarov to nakoniec dopadlo ako vraveli..malemu vcera na Stedry vecer prestalo bit srdiecko a ja uz dnes v nemocnici cakam na ten strasny potrat mojho synceka. dakujem Vam aj napriek vsetkemu za vsetky rady.

ja som porodila teraz v juli a babatko meskalo asi 6 týždnov, bola som aj v nemocnici kvoli prietokom, ale tam mi ziadna liecba napomohla,ani fraxiparin,ani magnezium, jedine,co velmi pomohlo bolo uplne vylucenie kofeinu. Potom sa prietoky zlepsili,mala sice uz nedorastla,porod museli vyvolat v den terminu kvoli nalemu mnozstvu plodovej vody,co svedci pre malo vyzivy babatka, narodila sa 2300 a 46 cm,velmi malicka a chuducka,no uplne donosena, teraz mame pat mesiacov a 7 kil 🙂 a nikdy by som sa jej nevzdala ani pocas tehotenstva, kedze tvrdili, ze moze mat nejaky problem.