Zápal obličiek v 33. týždni

andr19
8. nov 2022

Dobrý deň chcem sa informovať som v 33tt tehotenstva dnes mi zistili že mám silný zápal obličiek ale už som po preliečený 3antibiotík ba dokonca som ležala aj v nemocnici 8dní no som z toho zúfala doktorka vraví,že keď to sa neprelieči že bábo môže zomrieť.
Poraďte čo robiť Ďakujem

nikpa
8. nov 2022

@andr19 a čo by si chcela ešte robiť? Bola si v nemocnici, tam najlepšie vedeli, čo mali s tebou robiť. Teraz sa akurát ukľudni, počúvaj rady lekárov a oddychuj. Bábätko ešte potrebuje zopár týždňov. Všetko dobré.

andr19
autor
8. nov 2022

@nikpa áno,len najhoršie ja tom je to že nikto nič nepovie moja gynda vraví že to treba poriadne preliečiť som sledovaná aj v nemocnici ale podľa nich je vždy všetko ok aj keď nieje doktori,si ma pohadzuju a každý jeden,vraví že mi nič nemôže dať lebo že keby sa čosi stalo tak by bol problém.

nikpa
8. nov 2022

@andr19 keď si bola aj na kontrole u gynekológa, ten určite popozeral bábätko. A keby s ním niečo nebolo v poriadku tak ti to určite povie. Ďalšia vec, že zápal ti už preliečili s ATB, moč máš určite negatívny aj sono obličiek v poriadku, inak by ťa z nemocnice nepustili. Ja som bola kvôli podobným problémom sledovaná obidve tehotenstva a zápal obličiek sa dá v tehotenstve normálne liečiť. Do budúcna, treba ísť skôr k lekárovi a nenechať zápal prejsť až na obličky. Zbytočne stresujes, si preliecena, bábo je v pohode tak nerob problém tam kde nie je.

martul
8. nov 2022

@andr19 ale veď ťa preliecili, veď si prečítaj čo píšeš. ,, Keď sa to neprelieči". Teba preliecili tromi liekmi.

andr19
autor
8. nov 2022

@martul ochh..baby ale my sme ma nepochopili 🙏🤦

andr19
autor
6. jún 2023

Ahojky baby prosím vašu rádu som už dva mesiace po pôrode a už som stého zúfalá a nemôžem pribrať stále len chudnem ďakujem za radu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre