icon

Zápal ucha v tehotenstve. Aké lieky ste užívali vy?

charlottte
25. aug 2011

Mamičky, tehuľky nájde sa tu niektorá ktorá mala zápal ucha v tehotenstve?Ja som v 30tt, a neznesiteľne ma bolí ucho, bola som aj u doktora...tak by som sa chcela s vami poradiť aké lieky ste užívali a tak...

janinah
25. aug 2011

lekár ti isto naordinoval lieky,ktoré v tehotenstve sa môžu užívať,info o liečbe zápalu u iných tehotných ti veľmi nepomôže,mohli mať iný typ zápalu a teda inú liečbu 😉 skoré uzdravenie 😉

charlottte
autor
25. aug 2011

@janinah dal mi Otobacid kvapky a Duomox 750 a preto sa chcem poradiť či mal niekto podobné lieky alebo tie isté...

janinah
25. aug 2011

prepáč,ja asi v tom teple nechápem..ak mal niekto iné lieky,tak čo? budeš si ich pýtať aj ty? liečba je individuálna,v podstate atb a protizápalové ušné kvapky

kamilka22
25. aug 2011

Ja by som to nechala na toho lekara, ja som mala zapal zvukovodu - katastrofalny, cele som to mala opuchnute, este aj na dotyk z vonka. Lekarka mi povedala, nech si nastriham na tenucky pruzok gazu, namocim do gaforichtiolovej masti a vtlacim do ucha - napriklad palickou na cistenie usi. Mala som to tam celu noc, potom som to vymienala cca kazdych 10hodin. Po 2 dnoch ma nebolelo nic a zaobislo sa to bez ATB. Ale tak, aj tak by som to asi nechala na lekara, co on uzna za vhodne, aby si si to este neskomplikovala.