Zápcha v 11. týždni
Ahoj maminky potrebujem radu som v 11. tyzdni mam problem zo zapchou bola som na wc a snazila som sa viac tlacit a pri utrety ale nie s konecnika jasno cervena krv som sa zlakla no bolo to iba spinanie uz nic a tak som si lahla nohy hore a snazim sa byt kludna .Neviem mam ist na pohotovost alebo rano ku svojemu stredu mam na poradnu ale neviem ci to vydrzim do stredy myslim že ako som moc zatlacila tam neaka zilka alebo co ved v tehu je vsetko citlivejsie . Co spravit snazim sa hlavne zachovat klud .
@luccija pomaha my hylak ale nechcem si ho davat stale a vlakninu jem kazde rano nepomaha zatial
@luccija len ma vystrašila ta krv ale nebolo jej vela a nechcem fakt stresovat kedze dava my to suvis ze som sa snazila dost silno vytlacit len preco to islo pri cikani a nie s konecnika ale vravim si klud zbytocne pojdem na pohotovost mozem rano ku svojemu alebo stredu mam poradnu to uz jeden den neako vydrzim
z pohlavia jasno červená krv? Určite sa aspoň s lekárom ráno tel. spoj.
Jasná krv neveští nič dobré - zažila som pri druhom tehu....
@deti95060810 uvazujem co tam hned rano nepojdem este cakam ak by som este spinila alebo co ze ist na pohotovost stredu som mala ist pre tehu knizku takze ma to tiez vystrasilo ale snazim sa zachovat klud
Asi by som nečakala a išla na pohotovosť… pokial ide o krv z posvy …
A určite sa nemohlo jednať o krv z konečníka? Pri silnej zápche je to normálne celkom.
Chod na pohotovost. Vobec nic to nemusi byt, ale aspon budes pokojnejsia.

Kup si glycerinove cipky a vlakninu