icon

Zápcha v tehotenstve

3. nov 2022

dobrý deň už som zúfala už keď tak mám povedať chce sa mi ale nejde mi to bolí to prosím vás čo na to pomohlo vám? (nechcem lieky nejaké babské rady ak by ste mali)

katina02
3. nov 2022

Mne pomohlo, keď som si začala dávať na raňajky jogurt. Ale vieš si kúpiť napríklad vlákninu a tú užívať. Len si daj pozor, aby sa mohla aj počas tehotenstva, ak by si nejakú pozerala.

elenka.k
3. nov 2022

ja som začala jesť datľe a slivky - sušené 🙂
ale nebola som tehotná

nikpa
3. nov 2022

Kaša z ovsených vločiek povarena v mlieku a každý deň. Kamilkovy čaj a kupovana vláknina.

ivette1223
3. nov 2022

Pocas mojho tehotenstva najhorsia vec... Od prveho mesiaca do konca zapcha. Nic nepomohlo, tyzdenne som išla raz aj to sedela 2 hodiny na wc... Vyskúšala som vsetko, uplne všetko co som nasla za rady...Pomohli mi az slivky, v dm dostat slivkovu stavu, potom vyzivy slivkove...a hlavne porodit 👍😀

veselo_neveselo
3. nov 2022

Ovocne dzusy su tiez fajn (slivkovy), vela ovocia, zeleniny a vela vela pit. Fermentovane veci - jogurty (zive), kyslu kapustu, atd. Ale to vsetko je ako prevencia.
Na akutne by mozno pomohol glycerinovy cipok, na uvolnenie tej zapchy co mas - ale porad sa v lekarni.

1natasa1
3. nov 2022

Sprav si nejaký zoznam potravín, ktoré majú vysoký obsah vlákniny a tie zaraď do jedálnička.

vasjar
3. nov 2022

Tiež som mala a tým problém, Dr mi predpísala glycerinove čipky, ze ich mam brat až keď nebudem mat stolicu 3 dní, vyskúšaj, zaberie

jaskolka
3. nov 2022

Slivkova stava, ovsené kaše, veľa tekutín. V najhoršom prípade tie glycerinove čipky (odporúčam ich vziať aj do pôrodnice)

beahavala
7. jún 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

mna tiez zacala v tehotenstve trapit zapcha ale dobre na nu pomaha vlaknina od ecolife

ninah1486
13. jún 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

zapcha potrapila pocas tehotenstva aj mna, vedela na nu pomôct vlaknina