Zastavené vetry v prvom trimestri
Ahojte, chcem sa opýtať. Som na úplných začiatkoch tehotenstva a od soboty večera mám kŕče v bruchu. Raz je dobre potom má to začne sťahovať. Dávam si od včera espumisan a konečne mi aspoň trochu uvoľnilo brucho no neprešlo to ešte vôbec stále je to take kolísavé. Mali ste toto niektorá? Prejde to? Na nervy to je celkom🫠
@anonym_autor ono v tehotenstve je trávenie a pohyb čriev také spomalené, ja som celú dobu brala probiotiká a ten espumisan. Niekedy bolo lepšie a niekedy horšie, pomáhalo mi sa prechádzať.
Hylak forte kvapky sú určené na tehotenskú zápchu aj hnačku. V akútnom stave by som určite siahla po Hylaku a potom užívala preventívne nižšiu dávku alebo nasadila nejaké probiotiká a upravila stravu.
@tanyan ďakujem skúsim aj to. Ešte som toto veru po dvoch tehotenstvách nezažila.
@anonym_autor ono v tehotenstve je trávenie a pohyb čriev také spomalené, ja som celú dobu brala probiotiká a ten espumisan. Niekedy bolo lepšie a niekedy horšie, pomáhalo mi sa prechádzať.
@michaela329 áno tá prechádzka fakt občas pomáha. Bola som v tom, že som zjedla zmrzlinu v ten večer z chuti a hneď po nej celé zle až do dnes.

Hylak forte kvapky sú určené na tehotenskú zápchu aj hnačku. V akútnom stave by som určite siahla po Hylaku a potom užívala preventívne nižšiu dávku alebo nasadila nejaké probiotiká a upravila stravu.