icon

Zastavenie srdiečka bábätka v 12tt

emmacarmen
29. mar 2021

Ahojte dievčatá.
Mám otázku na citlivú tému..
Je tu nejaká žienka ktorej bábu prestalo biť srdiecko niekde medzi 8 a 12tt ? Aké ste mali príznaky? Čo to obnášalo?
Ďakujem krásne vopred za odpovede.

jaga18
29. mar 2021

Žiadne príznaky, proste na kontrole v 10.tt už nebilo, Dr počkala ešte týždeň, ale žiaľ, potvrdili to, že plod bol odumrety, už v rozklade, tak hneď na druhý deň nasledoval kyret

hederamonstera
29. mar 2021

@emmacarmen mala som hnede spinenie, sla som na kontrolu a srdce uz nebilo - zamlcany potrat

bibina32
29. mar 2021

@emmacarmen skús napísať do skupiny mamičky anjelikov

lubiss
29. mar 2021

stratila som priznaky tehotenstva, a doslova som citila ze nieco nieje v poriadku

timi247
29. mar 2021

@emmacarmen ahoj mne sa to stalo bola som na kontrole 10+1 všetko ok a potom som išla na tie prvé odbery 12+5 a srdiečko už nebilo

denisa0504
29. mar 2021

@emmacarmen v decembri mi umrelo bábätko v 12 tt. Nemala som žiadne príznaky, šla som na bežnú kontrolu a zrazu doktor povedal, že ho musíme dať hneď preč, že mu nebije srdce... Najhorší deň v mojom živote. Musela som ísť na kyret.

timi247
29. mar 2021

@emmacarmen a ešte som zabudla napísať ze som nemala žiadne podozrenie ze sa deje niečo zlé, ani bolesti, nič, bol to šok

sense
29. mar 2021

Príznaky žiadne... Sok u lekára...

eua
29. mar 2021

Nemala som príznaky, išla som na bežnú kontrolu v 10tt, bol to piatok, kde sa už doktorovi niečo nezdalo, videl mierny opuch plodu. Povedal, že môže byť geneticky chybné. Nasmeroval ma, aby som čím skôr šla k jednemu Dr, nech sa na to on pozrie. Vzal ma hneď v pondelok a srdiečko už nebilo :(

borka168
29. mar 2021

Žiadne príznaky neboli. Doktorka to zistila len pri kontrolnom vyšetrení 😏

bona1393
29. mar 2021

@emmacarmen ja som mala MA v 11.týždni, anjelik sa prestal vyvíjať v 8.týzdni. V tom čase sa mi snívalo ze som mala potrat. Z jedného dňa na druhý mi vymizli príznaky. Prsia už neboleli, nebolo mi zle, ale zato podbruško ma bolelo veľmi. Ledva som sa vedela postaviť bez bolesti. Podvedome som vedela že niečo nie je v poriadku. Mala som hematóm, prišlo hnedé špinenie a vtedy sa začal potrat aj s krvácaním.

ivangeline
29. mar 2021

Mojmu ani nezacalo bit... do tyzdna spontanny potrat.