Zavádzanie stentu v 24. týždni
Ahojte. V 22t sa mi skrátil krčok na 6mm.
Dnes v 24t ho mam 2,5cm. Ale cez celu dlzku sa otvoril krčok. Ležím v nemocnici uz 2 tyzden. ( z postele som nevstala este)
Pre zmenu mi teraz nariadili urologické vyšetrenie kvôli tomu ze mala mi tlači na obličku a neodteka správne moč.
Prosím mate niekto takúto skúsenosť? Nie je to teraz riziko zavádzať stent?
@annamariakristof mne to hrozilo v prvom tehu ale.mala.som bolesti alebo som prechladla 🤷♀️....na urologii mi chcel.lekar zaviest ze nevedel.ci mi tlaci mala ale.kamen atd...ale som povedala ze.ak netreba nechcem mala.som nieco zvacsene nepamätám co pro oblicke...len ma.sledovali ak nemate problém s mocenim nesla by som zalezi ake tazkosti mate
@zuzkaa1991 ďakujem krásne za odpoveď. Preto tie obavy lebo žiadne potiaze s mocenim nemám. Tlak je v poriadku, neopuchaju mi nohy. Zatial ma budu asi len sledovať.
@zuzkaa1991 ďakujem krásne za odpoveď. Preto tie obavy lebo žiadne potiaze s mocenim nemám. Tlak je v poriadku, neopuchaju mi nohy. Zatial ma budu asi len sledovať.
@annamariakristof ja som mala bolesti ale som prechladla.resp zapal močových ciest som mala ale kedze som.mala.lekara.akeho som mala tak. Nula bodov nepreliecil.ma...takze.isla som urológiu svojou cestou takze ma.len sledovali nechcela.som.riskovat.kedze som bola na rizikovom
@annamariakristof mne to hrozilo v prvom tehu ale.mala.som bolesti alebo som prechladla 🤷♀️....na urologii mi chcel.lekar zaviest ze nevedel.ci mi tlaci mala ale.kamen atd...ale som povedala ze.ak netreba nechcem mala.som nieco zvacsene nepamätám co pro oblicke...len ma.sledovali ak nemate problém s mocenim nesla by som zalezi ake tazkosti mate
@zuzkaa1991 idem tu trochu updatnut moj stav. Nakoniec na obličku čas ani nie je. Odteka mi plodová voda. Som v 24 tt ( z GA ma previezli do NZ kde zistili ze sme len teraz v 24 tt) neviem co očakávať dokedy to vydržíme bez vody. Sediecko este bije. Nevzdávam to. Ale mam strach. Dúfam v zázrak. 2 potraty za mnou. 3 tehotenstvo a vsetko je v rukách vyššej moci 😒