Zavedenie stentu v 3. trimestri tehotenstva
Ahojte. Som v 28.týždni tehotenstva a pred dvoma dňami mi museli zaviesť stent lebo malá tlačí na obličku a nevie sa úplne vyprázdniť. Od zavedenia stentu mám neznesiteľné bolesti ešte väčšie ako predtým. Krvavá moč a mám veľké obavy čo bude ďalej? Máte niekto z vás s tým skúsenosti?😔
Dva dni po zavedení stentu je normálne mat krvavý moč. Do týždňa by sa mal znormalizovať a byť žltý. Čo bude ďalej si treba prediskutovať s tvojim ošetrujúcim lekárom.
@flowers9 Ano ja, bohuzial 🫣. Mam 4 deti - postretlo ma to v 2. a 3. tehotenstve. Ja som nic horsie doteraz nezazila. Oblickova kolika bola priserna, zavedenie stentu tiez ale co nastalo potom..Nevedela som s tym existovat, mna ten stent strasne drazdil v mocaku, rezalo to, stipalo, ja som kazdy bozi den plakala, ze toto nedam. Vybrala som 8 druhov antibiotik, co som mala stale pretrvavajuce zapaly. Stent mi menili asi 5x pocas tehu, lebo mi stale vypadaval. Mne ale toto vsetko sposobil zaseknuty kamen v mocovode. Prepac, neviem poradit, ja som skusila vsetko. Vraj niektorym zenam pomaha vela pit, ze je to znesitelnejsie. A inak po porode vsetko vymizlo a to mi stent vyberali az po sestonedeli. Nevedela som si predstavit sa starat o novorodenca v takych mukach, ale potom to bolo uz naozaj v pohode.
@tehula2016 dakujem za tvoju odpoved. A od ktorého týždňa tu zavádzali?
@tehula2016 dakujem za tvoju odpoved. A od ktorého týždňa tu zavádzali?
@flowers9 v tom druhom tehu mi to zaviedli 27-28tt, vydrzala som to par dni, stent mi vypadol a dalsi som odmietla. Nakoniec som vymocila kamen a bolo po probleme. Rodila som v 37tt bez stentu. V tretom tehu mi ho zavadzali v 32tt a celkovo menili asi 5x, telo ho nechcelo, vkuse mi vypadol. Odstranili mi ho po sestonedeli spolu s kamenom, ktory bol prilis velky, aby som ho vymocila.
@flowers9 ja mam skusenost, ak sa chcete opytat kludne
@flowers9 ja mam skusenost, ak sa chcete opytat kludne
@viktoria1234567 ďakujem za Vašu pripomienku ale už som po všetkom 🫣 nebola to ľahká cesta, ale už je koniec trápenia 🙏
@viktoria1234567 ďakujem za Vašu pripomienku ale už som po všetkom 🫣 nebola to ľahká cesta, ale už je koniec trápenia 🙏
@flowers9 mate ho aj vybraty? Neboli vas bok po vybrati?
@flowers9 mate ho aj vybraty? Neboli vas bok po vybrati?
@viktoria1234567 8 týždňov po pôrode mi ho vyberali. Celé 4 mesiace som mala zavedený 🫣. 2 dni po vybratí ma pálilo pri močení odvtedy mám pokoj 🙏. Vy ako ste na tom?
@viktoria1234567 8 týždňov po pôrode mi ho vyberali. Celé 4 mesiace som mala zavedený 🫣. 2 dni po vybratí ma pálilo pri močení odvtedy mám pokoj 🙏. Vy ako ste na tom?
@flowers9 no ja som mala zavedeny cca 3 mesiacea tiez vybraty asi az 8 tyzdnov po... ale jamam bolesi
Ti bpka... akoby zo svalu...na urolo ze jw ok vsetko

@flowers9 Ano ja, bohuzial 🫣. Mam 4 deti - postretlo ma to v 2. a 3. tehotenstve. Ja som nic horsie doteraz nezazila. Oblickova kolika bola priserna, zavedenie stentu tiez ale co nastalo potom..Nevedela som s tym existovat, mna ten stent strasne drazdil v mocaku, rezalo to, stipalo, ja som kazdy bozi den plakala, ze toto nedam. Vybrala som 8 druhov antibiotik, co som mala stale pretrvavajuce zapaly. Stent mi menili asi 5x pocas tehu, lebo mi stale vypadaval. Mne ale toto vsetko sposobil zaseknuty kamen v mocovode. Prepac, neviem poradit, ja som skusila vsetko. Vraj niektorym zenam pomaha vela pit, ze je to znesitelnejsie. A inak po porode vsetko vymizlo a to mi stent vyberali az po sestonedeli. Nevedela som si predstavit sa starat o novorodenca v takych mukach, ale potom to bolo uz naozaj v pohode.