Zažívate ťažké dýchanie v 10. týždni tehotenstva?
Som v 10tt a mam strašne ťažké dychanie a búšenie srdca... je to normálne?
10 tt? Keby si 30 tt pochopím lebo dieťa tlačí na orgány ale v 10om? Nemáš iné problémy? Astma, tlak, srdce?
@stellarstar nemusi byt, mozu za to hormonalne zmeny. Ja som to mala tiez, hlavne pru zmene polohy, vstavanie zo zeme, zo stolicky, potom sa to upravilo.
Moze nat nizky tlak a vtedy zvykne telo reagovat zvysenym pulzom.
Ale moze ist aj o vazny problem, jedna moja znama mala od 2 ciarok na teste vysoky tlak, pumpovali do nej vsetko mozne, nehladiac uz ani na babo, len ju musrli zachranovat. Babatko to nastastie prezilo a aj ho donosila. Takze sa treba aj odsledovat, ale zase nepanikarit.
Nie je, moze to byt vysoky tlak, u mna to bolo prave tym sposobene. Ja som nikdy nemala talk cez 120, zrazu bum cez 146. Odhalili to nahodne pri vysetreni. Ja som v 9tt zacala lapat po dychu
Tiez som to mala takto na zaciatku. A vsetky vysetrenia, vratane tlaku, ukazkove. Ale brala som utrogestan a podla lekarky to mohlo byt tym utrogestanom. Ked som ho v nejakom 12. tyzdni vysadila, tak sa mi aj to dychanie zlepsilo. Teraz v tretom trimestri sa mi to znovu vratilo, ale to uz bude asi tym, ako dieta tlaci na organy.
Ano tiez som to mala na zaciatku.. potom v druhom trimestri to preslo.
Tiež som to mala od 6tt a potom sa to ustálilo.
Aj ja to mám cca od 9 týždňa ale vacsinov keď sa mi zle dýcha tak mám nízky tlak

Asi áno, ja som to mala tiež od začiatku, od nejakého 6tt. Nevládala som vyjsť na 1.poschodie čo som funela.