Zelená plodová voda
Dcérka sa narodila 20.2 dnes som mala ísť domov výsledky prišli zle vraj mala sa napila trošku zelenej vody a dostala trošku infekciu tak jej dávajú ant jednu dali o 9:00 potom o 14:00 a večer zase. Mám otázku máte stým skúsenosti po koľkých dňoch ste išli domov ? Doktorka povedala vraj ak prídu výsledky zajtra dobre a trošku poklesnú pôjdeme, a nemala by dcérka teploty keď vypila trošku vody ? Ona nemá ani teploty nič trošku vracia len neviem či je napapana alebo z toho. Veľmi sa bojím
Nie, teplota by nebola a dlzka liecby sa rozni. U nas cca 5 dni, ale niekedy lekar stanovi ako dostacujuce 3 plne dni (6 davok atb), my nevieme ake mala hodnoty atd, takze ti na toto nikto tu relevantnu odpoved neda. A samozrejme tiez zalezi kedy sa na to pride, niektore dieta ma zvysene crp hned dalsi den po porode, ine az na 3., podla toho sa pobyt v porodnici moze a nemusi predlzit. To to oni povedali, ze sa napila? Vobec sa nemusela napit, to sa len tak hovori, kazdopadne treba vydrzat par dni na atb a vseto bude uplne ok, nemusis sa bat.
@alina765 ahoj my sme mali toto isté so staršou, ATB jej v pôrodnici dávali týždeň. Držte sa

Ja som mala zelenu plodovu vodu, dcere tiez pichali atb a sli sme domov normalne, nedrzali nas dlhsie.