icon

Zelené hlieny v nose v 24. týždni

kikinka19
6. mar 2015

Ahojte..citim sa ako male dieta..som v 24 tt.uz tyzden bojujem s chripkou co mi tak neprekaza..ale s cim bojujem cely zivot su zelene sople,ktore su neznesitelne.neviem dychat,neviem to dat von.akonahle ochoriem nastupuju ony..kym som nebols tehotna riesila som to jedine mentolovymi nosovymi sprejmi len tie mi pomahali..kolkoktat som to brala aj mesiac..☹ strasne ma z toho boli hlava..neviete nieco babske na to..dakujem za rady..pekny den

darina1952
6. mar 2015

@kikinka19 niečo domáce na zelené hlieny? zelená znamená že je tam zápal (najskôr v dutinách) a ten treba liečiť, odporúčam kvapky Pamycon - sú na predpis a ide o antibiotikum, podávané takto lokálne do nosa ho môžeš aj v tehu, k tomu by si mohla brať aj Sinupret - je na prírodnom základe a môžeš ho taktiež v tehu je to aj v letáku http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-... Sinupret ti pomôže rozriediť hlieny a skôr sa ti dutiny vyčistia.
A z domácich vecí odporúčam infračervenú lampu alebo ešte lepšie biolampu aspoň 3x denne si nasvieť cca 5-8min tvár (čelo, dutiny...) 🙂

dzejn80
6. mar 2015

Chod k lekarovi, existuje kopec liekov s lokalnymi ucinkami, ktore ti v tehotenstve s kludom moze na dutiny predpisat, aj antibiotika.